(EMEA Persberichten) De Eyeti Groep uit Tilburg, heeft met de curator van het failliete Rackserver (www.rackserver.nl) overeenstemming bereikt over de overname van de o.a. medewerkers, klanten, bedrijfsnaam en website waardoor Rackserver per 1-08-2010 kan doorstarten. Rackserver is gespecialiseerd leverancier van hardware voor serverparken en datacenters. Rackserver richt zich met name op het MKB. Oplossingen worden zowel aangeboden onder eigen merk als met de hoogwaardige producten van onder meer HP en IBM. De overname door de Eyeti Groep past uitstekend in het streven naar de verdere opbouw als kennisorganisatie en het verstevigen van de marktpositie. De activiteiten van Rackserver worden de komende periode verhuisd naar de locatie van de Eyeti Groep in Tilburg. Rackserver blijft een zelfstandige business unit binnen de Eyeti Groep.

Betrouwbare en duurzame oplossingen
Directeur van de Eyeti Groep, Tom Coehorst over de overname: à¢â‚¬Å“Met de overname van Rackserver zijn we in staat om onze klanten op dit specifieke terrein nog beter van dienst te zijn. De markt vraagt flexibele, betrouwbare en duurzame oplossingen. Rackserver heeft zich daarin de afgelopen jaren meer dan bewezen.à¢â‚¬

Verder uitbouwen
Voor Rackserver geldt dat de overname door de Eyeti Groep kansen biedt om de activiteiten verder te ontwikkelen, zowel in de breedte als de diepte. Daarnaast kan Rackserver profiteren van de beschikbare kennis en kunde, op het terrein van marketing en online dienstverlening. Of zoals directeur Halvard Woei A Sioe van Rackserver het verwoordt: à¢â‚¬Å“Wij hebben de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd in het creëren van oplossingen die volledig aansluiten bij de wensen van de klant. Daarmee hebben we een uitstekende naam opgebouwd. Die naam kunnen we de komende jaren verder uitbouwen onder de vlag van de Eyeti Groepà¢â‚¬.

Over Eyeti Groep
Onder de Eyeti Groep, gevestigd in Tilburg, vallen vijf bedrijven: ACES Direct, BuyOnline, Take it Now, Pro Warehouse en Rackserver. Alle vijf bedrijven richten zich op de online verkoop van IT-producten. Gemeenschappelijke factor van de verschillende aangesloten bedrijven is de hoogwaardige kwaliteit in online dienstverlening, gericht op de zakelijke markt.

Bedrijven aangesloten bij de Eyeti Groep bedienen specifieke marktsegmenten. Take it Now richt zich op het klein bedrijf en de professionele consument (www.takeitnow.nl); ACES Direct bedient vooral het MKB en de (semi)overheid (www.acesdirect.nl); BuyOnline is helemaal ingericht op de groot zakelijke markt (www.buyonline.nl). Pro Warehouse (www.prowarehouse.nl) is gespecialiseerd in de verkoop van Apple-producten. Het recent ingelijfde Rackserver tot slot (www.rackserver.nl) is gespecialiseerd leverancier van hardware voor serverparken en datacenters. Het serviceniveau van de verschillende bedrijven is steeds afgestemd op de wensen en behoeften van de diverse klantgroepen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular