Het tweede Factuurcongres vindt op maandag 11 mei 2009 plaats in Eindhoven. Het futuristische Evoluon vormt het decor voor de informatieve bijeenkomst rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Voor zowel (mogelijke) gebruikers, dienstverleners als aanbieders van softwareproducten die factureren en administreren eenvoudiger maken heeft dit congres een inhoudelijke meerwaarde.

Sinds enkele jaren wordt er in Nederland hard gewerkt om elektronisch factureren een plaats in de schijnwerpers te geven. De producten, de kwaliteit, de mogelijkheden en de technische veiligheid zijn allen aanwezig om de financiële, praktische en milieugerelateerde voordelen van e-factureren te benutten. Zowel de politiek als het bedrijfsleven proberen de groei in het gebruik te versnellen.

Programma
Op het Factuurcongres 2009 wordt zichtbaar wat de stand van zaken is. Daartoe wordt een vernieuwend congresformat ingezet om bovendien meer waarde te creëren voor de bezoekers en standhouders uit Nederland en -dit jaar ook- uit Europa. Het Factuurcongres realiseert dit door de
marktplaats waar informatiemarkt en congres samenvloeien. Aanbieders van diensten en gebruikers kunnen concrete kennis en informatie kunnen uitwisselen. Bovendien wordt ook dit jaar de Factuurmonitor gepresenteerd. Dit document biedt statistische en praktische informatie over diverse doelgroepen en aanbieders en wordt voor de lezers geanalyseerd en toegelicht.

De uitreiking van de Gouden Facturen in drie categorieën is het hoogtepunt van de dag. De negen genomineerde organisaties presenteren plenair hun praktijkvoorbeelden, waarvan drie door een vakkundige jury met een Gouden Factuur worden beloond. De vierde Gouden Factuur is een publieksprijs die door stemming onder de bezoekers wordt bepaald.

Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Kwant. U kunt bellen naar 026-321 4607 of mailen naar [email protected]

Het Factuurcongres
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
www.factuurcongres.nl
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular