Inhoudelijke koppeling van partijen rond e-factureren en factuurautomatisering

ARNHEM, 5 september 2012 - Factuurwijzer organiseert dit najaar het Factuurcongres XS. Dit initiatief vloeit voort uit het grote Factuurcongres, dat in Nederland al jaren het grootste evenement op het gebied van factuurautomatisering en e-factureren is. Deze onderwerpen staan afzonderlijk centraal op 5 en 19 november. De evenementen maken het mogelijk om door middel van klantcases en tijdens 1-op-1 gesprekken de wensen en behoeftes van toekomstige eindgebruikers te matchen met de oplossingen van aanbieders.

Factuurautomatisering en e-factureren

Op 5 november komen acht aanbieders op landgoed Nyenrode in Breukelen bijeen met medewerkers van organisaties die plannen hebben om geautomatiseerde factuurverwerking toe te passen. Organisaties kunnen zich voor 19 november inschrijven als zij het gesprek aan willen gaan met diverse aanbieders op het gebied van elektronisch factureren.


1-op-1-gesprekken

Geïnteresseerde organisaties en aanwezige aanbieders op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking of elektronisch factureren kunnen tijdens korte onderlinge gesprekken bekijken hoe ze inhoudelijk overeenkomen. Elke organisatie met de intentie om te starten met (een van) deze onderwerpen is welkom om deel te nemen en haar plannen vrijblijvend te laten beoordelen en van advies te laten voorzien.
Klantcases
Bezoekende organisaties kunnen zich spiegelen aan de talloze klantcases die door de aanbieders inhoudelijk worden toegelicht. Uit een brede diversiteit aan branches als onder meer de zorg, overheid, bouw, transport, telecom, schoonmaak, financiële en consumentendienstverlening, uitgeverij, retail en ICT is een groot aantal klantcases beschikbaar. Elke sponsor put uit haar eigen aanbod. Enkele voorbeelden van organisaties waarbij implementatie heeft plaatsgevonden zijn Heineken, Amsterdam RAI, gemeente Roermond, KPN, De Telefoongids, Sita, Strukton, Sanoma en Boels.
Informatiemarkt
Tussen de gesprekken door kunnen bezoekers bij de informatiestands kennis opdoen door middel van het luisteren naar ervaringen van klanten waar een succesvolle implementatie door een van de sponsors al heeft plaatsgevonden.

 

Deelnemers
De aanbieders die gaan deelnemen op maandag 5 november (factuurautomatisering) of 19 november (e-factureren) zijn vooralsnog AcceptEmail, AddComm, Basware, BCT, Buckaroo, Certipost, ISProjects, Medius, Nokavision, Quadira, Ricoh en 20/20 vision Europe.

Kosteloos inschrijven
Elke organisatie die concrete plannen heeft om in de nabije toekomst factuurautomatisering of e-factureren toe te passen, behoort tot de doelgroep en mag zich kosteloos inschrijven op xs.factuurcongres.nl.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Organisatie Factuurcongres XS
Westervoortsedijk 50  6827 AT ARNHEM
T  026-711 5032
http://www.factuurcongres.nl
[email protected]