Inhoudelijke koppeling van partijen rond vraag en aanbod e-factureren op 19 november

ARNHEM, 2 oktober 2012 - Factuurwijzer organiseert in november het Factuurcongres XS. Dit initiatief vloeit voort uit het grote Factuurcongres, dat in Nederland al jaren het grootste evenement op het gebied van factuurautomatisering en e-factureren is. Deze onderwerpen staan centraal in november. Op maandag 19 november wordt op landgoed Nyenrode het onderwerp elektronisch factureren uitvoerig behandeld.

Factuurautomatisering
Op 19 november worden medewerkers van organisaties die plannen hebben om geautomatiseerde factuurverwerking toe te passen bijeen met aanbieders op landgoed Nyenrode in Breukelen. Er is een groot aanbod aan klantcases en korte 1-op-1 gesprekken matchen de wensen en behoeftes van toekomstige eindgebruikers met de oplossingen van de aanbieders.

1-op-1 gesprekken
Elke organisatie met de intentie om te starten met het digitaal versturen van facturen is welkom om zich tijdens korte onderlinge gesprekken van advies te laten voorzien en haar plannen vrijblijvend te laten beoordelen door professionals. Geïnteresseerde organisaties en aanwezige aanbieders op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking kunnen bekijken hoe ze inhoudelijk bij elkaar passen.

Klantcases
Bezoekende organisaties kunnen zich spiegelen aan de talloze praktische klantcases die door de aanbieders inhoudelijk worden toegelicht. Uit een brede diversiteit aan branches als onder meer de zorg, overheid, bouw, transport, telecom, schoonmaak, financiële en consumentendienstverlening, uitgeverij, retail en ICT is een groot aantal klantcases beschikbaar. Elke aanbieder put uit haar eigen rijke aanbod.

Informatiemarkt
Tussen de gesprekken door kunnen bezoekers bij de informatiestands kennis opdoen door middel van het luisteren naar ervaringen van klanten waar een succesvolle implementatie door een van de sponsors is toegepast.

Deelnemers
De aanbieders die gaan deelnemen op maandag 19 november zijn Basware, Quadira, Ricoh, AddComm, AcceptEmail en Buckaroo.

Kosteloos inschrijven
Elke organisatie die concrete plannen heeft om in de nabije toekomst factuurautomatisering of e-factureren toe te passen, behoort tot de doelgroep en mag zich kosteloos inschrijven op xs.factuurcongres.nl.

Een vergelijkbare dag, maar dan met geautomatiseerde factuurverwerking als onderwerp, vindt op maandag 5 november plaats.


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Organisatie Factuurcongres XS
Westervoortsedijk 50  6827 AT ARNHEM
T  026-711 5032
http://xs.factuurcongres.nl
[email protected]s.nl