(Persbericht) Factuurwijzer start met het grootste onderzoek in Nederland naar het gebruik van betaalproducten en diensten. Betaalmonitor 2011 kijkt naar nieuwe ontwikkelingen, bestaande kansen en bedreigingen vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Betaalmonitor brengt deze onderwerpen gedetailleerd in kaart, in samenwerking met diverse partners. Daarvoor wordt de waardevolle mening gevraagd aan eindgebruikers.

Aanleiding en doel
Vanaf 2011 worden elk jaar de gebruiksgegevens over betalen en betaald krijgen bondig weergegeven en helder toegelicht in de Betaalmonitor. De laatste jaren zijn er veel nieuwe producten en diensten omtrent het betalen en betaald krijgen bijgekomen. Denk hierbij aan SEPA, e-factureren, PSD, online betalen, automatische incasso, SBR, Financial Supply Chain, betaald krijgen of contactloos betalen en het nieuwe pinnen. Betaalmonitor geeft de eindgebruiker inzicht in deze nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast geeft de Betaalmonitor weer wat men de komende periode kan verwachten (volgens zijn of haar collega‘˜s).

Doelgroepen en aanpak
Factuurwijzer heeft met de Betaalmonitor een aanpak gekozen waarbij eindgebruikers van betaalproducten en diensten worden gevraagd om hun waardevolle mening te geven. Zij kunnen dit doen door een enquàªte in te vullen. Het invullen van de enquàªte zal hoogstens 7 minuten duren en daarnaast maakt u kans op een iPad. Een voorwaarde hiervoor is, dat u aanwezig moet zijn op het gratis Betaalcongres. Daar wordt de winnaar bekend gemaakt. De enquàªtes zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgesteld. Hierdoor wil Factuurwijzer met de Betaalmonitor zo laagdrempelig mogelijk optreden. Bovendien ontvangt u als bezoeker van het Betaalcongres de Betaalmonitor ter waarde van 500,- euro.

Vul direct de enquete in

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is daarnaast oprichter en voorzitter van Platform ELFA. Hà©t platform voor elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is daarnaast auteur van de publicaties die bij Kluwer verkrijgbaar zijn. Tot slot, Factuurwijzer staat aan de wieg van Stichting Waarborg E-factureren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Factuurwijzer.

Betaalmonitor

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]

Factuurwijzer
Friso de Jong
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
www.factuurwijzer.nl
[email protected]