Op 21 mei 2008 organiseert Factuurwijzer het Factuurcongres 2008. Het Factuurcongres is er voor zowel gebruikers, dienstverleners en andere geïnteresseerden rondom op alle facetten van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Het is een interactief congres waarbij een hoge nieuws- en informatiewaarde centraal staat. Daarnaast worden tijdens het Factuurcongres voor de eerste keer de Gouden Facturen en de Factuurmonitor uitgereikt. Daarmee staat het Factuurcongres 2008 garant voor een interactief en feestelijk programma met inhoudelijke presentaties.

 

Het Factuurcongres 2008 richt zich met haar programma op vier bestanddelen, waarbij gebruikers en dienstverleners op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking centraal staan:

Interactieve marktplaats met een hoge informatiedichtheid

De marktplaats waar informatiemarkt en congres samenvloeien: Aanbieders van diensten en gebruikers kunnen kennis en informatie uitwisselen. In tegenstelling tot andere congressen is iedere exposant ook spreker op de informatiemarkt. Dit garandeert veel korte inhoudelijke presentaties.

De ‘Gouden Facturen 2008’: Vaandeldragers verdienen een beloning
Het is tijd dat de vaandeldragers op het gebied van elektronisch factureren beloond worden voor hun inspanningen en ervaringen. Voor dat doel heeft Factuurwijzer.nl de ‘Gouden Facturen 2008’ ingesteld:

De ‘Gouden Facturen 2008’ zijn een blijk van waardering door het –Nederlandse- publiek voor de inspanningen en resultaten op het vlak elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking. De bezoekers van het Factuurcongres 2008 bepalen welke dienstverleners de Gouden Facturen mee naar huis mogen nemen

De Factuurmonitor 2008

Het biedt een eenduidig, neutraal en duidelijk beeld hoe elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich in Nederland ontwikkelt.

 

De Factuurmonitor is een compact document, boordevol overzichtelijke grafieken, heldere toelichtingen en concrete informatie. Met onder meer: overwegingen en knelpunten; voorkeur voor formaten, kanalen en technieken; functionaliteiten; koppeling met betalen; de mogelijkheden bij diverse dienstverleners; huidig gebruik en verwacht gebruik van elektronisch facturen en geautomatiseerde factuurverwerking; de verschillen in uitkomsten tussen de diverse doelgroepen en grootte van organisaties.

 

Interactie voorafgaande aan en tijdens het congres
Bezoekers aan het congres kunnen hun wensen en vragen kenbaar maken rondom de inhoud en de uitkomsten van het Factuurcongres 2008. Hun vragen en opmerkingen worden verdeeld over de sprekers en door hen behandeld. Daarnaast kunnen de bezoekers stemmen op de beste praktijkcase en de enquêtes invullen.

Over Factuurwijzer
Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise, realiseren we maximaal voordeel onze klanten, zowel zakelijke als voor non-profitorganisaties. We zetten dan ook graag onze kennis en ervaring in om onze klanten maximaal de mogelijkheden en voordelen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking te laten benutten.

 

Factuurwijzer is daarnaast oprichter en voorzitter van Platform ELFA. Hét platform voor elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Factuurwijzer is ook auteur van de Praktijkgids Elektronische Facturen, dat sinds begin september 2007 bij Kluwer verkrijgbaar is.

------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friso de Jong. U kunt bellen naar 026-321 46 07 of mailen naar [email protected]

 

Het Factuurcongres

Friso de Jong

Westervoortsedijk 50

6827 AT ARNHEM

www.factuurcongres.nl

[email protected]
------------------------------------------------------------------