Fantasy4all wil na 4 jaar proefkampen te hebben gedraaid met hun jubileumjaar uitkomen als volwaardige stichting. Alle voorgaande jaren heeft Dhr. S. Angenent het kamp van fantasy4all vooral georganiseerd met enkele vrienden. Met het jubileumjaar in zicht wordt het tijd dat Fantasy4all echt voor iedereen wordt, met alle mogelijkheden die daarbij horen.

Fantasy4all kamp
S Angenent organiseert, samen met enkele vrienden, elk jaar onder de naam Fantasy4all een low-budget kamp voor jongeren die het vaak al niet breed hebben. Alsook voor jongeren die veelal problemen hebben met het in een groep zijn, met vrienden maken, of moeite hebben met het vinden van hun eigen weg.
De jongerenen komen vanuit heel Nederland, met de fantasywereld als 1 van de connecties tussen hen.
In de, van nature, vriendelijke sfeer van de fantasy wereld zijn jongeren vanaf 16 jaar zijn hier van harte welkom.

Aktiviteiten
Meeste jongeren uit de fantasywereld zijn erg creatief en vaak uit dit zich in tekenen, schrijven of bezig zijn met muziek.
De meeste aktiviteiten tijdens het kamp zijn op vele manieren creatief of geven ze juist de kans eens te kijken naar andere creatieve hobby's.
Van creatief schrijven tot knutselen met afvalprodukten. En van boogschieten en maliën maken tot kennis nemen van kruiden en leren koken.
Tussen de aktiviteiten door is er genoeg tijd voor iedereen om elkaar te leren kennen op hun eigen snelheid.

Sponsoring
Het kamp kan bijna niet bestaan zonder sponsors. Een bedrijf als 999-games, dat spellen sponsort is natuurlijk een droomsponsor, maar ook kleine sponsors die bijvoorbeeld voor een klein bedrag een workshop komen geven zijn altijd van harte welkom. Financiële sponsoring is er nog niet, ook al wordt er van alles aangeboden om het binnen te krijgen. Zo wordt er op de hoofdpagina van de website en op de flyers een advertentie met een link naar het bedrijf aangeboden, kan er zodoende wederzijdse reclame en naamsbekendheid worden verworven en is het mogelijk om op die wijze een groeiende doelgroep te pakken te krijgen. Uiteraard kan er op deze wijze ook aandacht worden gegeven aan een bepaald (nieuw) produkt voor de bovengenoemde doelgroep, of om juist erachter te komen of een produkt aanslaat bij deze doelgroep.

Fantasy4all wordt gerund door vrijwilligers, Al het geld wat binnenkomt wordt gestoken in aktiviteiten voor de jongeren of de aankleding van de aktiviteiten.
Ook worden er jongeren financieel mee geholpen om mee te kunnen met het kamp, door hun kosten er deels mee te betalen.
Het uiteindelijke doel is namelijk om de deelnemende jongeren tegen zo min mogelijke kosten te laten genieten van zo veel mogelijke activiteiten en ze zodoende een leuke vakantie te geven.

Website: http://www.fantasy4all.nl