(Persbericht) FBA Car Technics is de auto totaal specialist van Lelystad en omstreken.
Sinds 1984 is FBA Car Technics een begrip in Lelystad en omstreken als het gaat om specialisme in auto-elektronica, car-audio, multimedia en telecom. Bekend is ook al vele jaren de moderne autoshop met alles voor de auto.

Daarnaast heeft FBA Car Technics zich gespecialiseerd in bestelwageninrichting. Daarbij kunt u denken aan inrichten van een bestelwagen als complete werkplaats of meubels voor veilig opbergen van gereedschappen en materialen. Maar ook aan imperials, zwaailampen, lichtbalken en trekhaken enz..
Ook voor car-audio, multimedia, navigatie, autoalarmen, ritregistratie, telecom, in- en exterieurstyling, lichtmetalen wielen, en aircoservice is FBA Car Technics het juiste adres.

Om zowel de particuliere als zakelijke klant nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft FBA Car Technics gekozen voor het AST(autoshop totaal) concept.

AST(Auto Shop Totaal) is een winkel totaal concept voor professionele autoshops, met 10 vestigingen in Nederland. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd op het gebied van car-audio, navigatie, accessoires, velgen en telecom.

Voor een ruim assortiment en een goed advies kan zowel de zakelijke klant als de consument bij hen terecht. Naast een winkel met hoogwaardige producten beschikken de AST vestigingen over een werkplaats en goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste mogelijkheden op het gebied van auto elektronica en accessoires.

Deze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold door de leveranciers van de gerenommeerde merken die de AST vestigingen voeren. Op dit moment heeft AST vestigingen in Borne, Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Emmen, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, Veenendaal en Vriezenveen.

Dit concept past uitstekend bij de bedrijfsfilosofie van FBA Car Technics waarin kwaliteit en service bovenaan staan en daarom heet FBA Car Technics vanaf 1 februari AST Car Technics. De shop ondergaat een grondige aanpassing en het assortiment wordt uitgebreid en waar nodig aangepast. FBA Car Technics gaat op 1 februari met dezelfde mensen verder als AST Car Technics en vertrouwt er op de consument en de zakelijke klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Op zaterdag 12 februari 2011 zal na een update van de winkel, AST Car Technics, dit heugelijke feit vieren met een feestelijke heropening voor alle klanten.

De familie Kodde, eigenaar van AST Car Technics is nauw betrokken bij de Stichting Hulp Tsjernobyl Lelystad. Deze stichting haalt jaarlijks kinderen uit Wit Rusland, die besmet zijn met radioactieve stof van de Tsjernobyl ramp. Ze komen naar Lelystad om enkele maanden aan te sterken van hun ziekte.

Per betalende bezoeker zal AST Car Technics € 2,50 doneren aan deze stichting.

Informatie AST Car Technics:
Contact persoon: Misja Kodde
Tjalk 23-01
8232 LR Lelystad
Telefoon: 0320 253135
Email: [email protected]
Internet:www.ast-groep.nl

Informatie AST Groep:
Contact persoon: Cor Eshuis
Nieuwe Daarlerveenseweg 11
7671 SK Vriezenveen
Telefoon: 0546 548020
Email: [email protected]
Internet: www.ast-groep.nl