Vrouwennetwerk Female Factor verzorgt 'Feel Connected' een speciaal arrangement omtrent online en offline communiceren en netwerken.

Ik, Emma van der Klooster van EMMAMEDIA.CC draag zorg voor online interactie en deel mijn kennis graag met anderen.

BEN JE NIEUWGIERIG NAAR MEER LEES DAN HET ONDERSTAANDE BERICHT EN MELD JE DAN BIJ www.femalefactor.nl/feelconnected.

Netwerken is voor iedereen. Elke vrouw kan het en elke vrouw doet het. Op straat, op je werk en op het internet. Twitteren is hot! Feel Connected 31 maart van 17.30 tot 22.00 uur op Erasmus Universiteit Rotterdam.

Alles draait om communicatie - en netwerkvaardigheden. Maar weet jij deze vooral optimaal in te zetten? Wie ben jij als professional en/of ondernemer? Hoe kom je in contact met een ander?  Wat voor interessante kwesties heb jij te melden? Wat wil je met de ander delen? Is jouw communicatiestijl persoonlijk of zakelijk? Communiceer je vooral offline? Of wil je graag ook leren hoe je dit online kan doen?

Dit komt allemaal aanbod tijdens het Feel Connected event. Vandaag krijg je als Leading Lady de kans om aan jouw communicatievaardigheden te werken. Tijdens de workshops staan er twee practica met hun vaardigheden en kennis over Social Media en hun laptops klaar om jouw te helpen meer uit je netwerk te halen.

Dus wil jij de vrouw zijn die tijdens een netwerkborrel altijd de interessante gesprekken voert, een levendig en animerend online community netwerk beheert en degene die business genereert uit je eigen Linkedin profiel?

Kom dan naar Feel Connected en neem deel aan 1 van de 4 workshops.

Behoefte aan online interactie contact dan EMMAMEDIA.CC.

Waar staat EMMAMEDIA.CC voor Emma van der Klooster Communicatie Consultancy. EMMAMEDIA.CC werkt B2B en maakt gebruik van Social Media en Web 2.0 toepassingen. Verder draagt zij zorg voor unieke content inzake fotografie, grafisch ontwerp als korte informatieve films.

INFORMATIE EVENT
Naam event: Feel Connected by Female Factor
Datum: 31 maart 2010 17:30 - 22:00 uur
Locatie: Erasumus Universiteit Rotterdam
Website: femalefactor.nl/feelconnected

INFORMATIE ORGANISATIE
website: emmamedia.cc
twitter: twitter.com/emmavdklooster
website event: femalefactor.nl/feelconnected