(Persbericht) Deze week is het feest bij Pretty Tall, want de aanbieder van hippe mode voor lange meiden en vrouwen bestaat 1 jaar. Hoewel de deuren van de nieuwe winkel in Apeldoorn (winkelcentrum De Eglantier 150) nog maar net geopend zijn, is het een jaar geleden dat de webshop het licht zag.

In die tijd is Pretty Tall uitgegroeid tot de grootste aanbieder van extra lange damesjeans. Onlangs is het bekende merk Only opgenomen in het assortiment. Dus nu kunnen ook de langbenige jonge meiden met vaak een kleine taillemaat terecht bij Pretty Tall. Maar ook voor lange dames met een maatje meer is er een goed aanbod. En zelfs voor extra lange sportkleding en positiekleding biedt Pretty Tall uitkomst.

Eind vorig jaar was Pretty Tall al gestart met een fysieke winkel, gehuisvest in een tijdelijke winkelruimte in De Eglantier. Ondanks de mogelijkheid om via internet te bestellen, maakten veel klanten toch een lange reis naar Apeldoorn om naar de winkel te komen. Een extra bevestiging voor eigenaresse Inez Scheper dat de winkel in een grote behoefte voorziet. Pretty Tall is echt een verademing voor lange meiden en vrouwen, want zij kunnen eindelijk shoppen à©n slagen!

Deze week een aantrekkelijke jubileum-actie, want tot en met zaterdag kan er voordelig geshopt worden: 10% korting op de gehele collectie.

Pretty Tall heeft hippe mode voor lange meiden en vrouwen en profileert zich als stoer, eigenzinnig maar vooral ook vrouwelijk. Pretty Tall is gestart door Inez Scheper. Met haar 1.90 m lengte weet ze als geen ander dat trendy kleding kopen lastig is als je lang bent. Ze heeft haar eigen fashion label Sequoia opgezet om te voorzien in de behoefte aan extra lange kleding voor vrouwen.