Verklede kids feesten tussen de dieren van 13 tot en met 17 februari

Nuenen, donderdag 4 februari 2010 Half februari staat Zuid-Nederland weer in het teken van ´het feest der feesten‘˜, carnaval. Ook Dierenrijk in het Brabantse Nuenen gaat niet voorbij aan het carnavalsfeest. Van 13 tot en met 17 februari krijgt een kind dat als dier is verkleed, onder begeleiding van een betalende volwassene gratis entree tot Dierenrijk.

De voorbereidingen voor het carnavalsfeest zijn in volle gang. Kroegen worden versierd, de laatste hand wordt gelegd aan de praalwagens en er wordt druk gezocht naar een passende outfit. Ook in Dierenrijk wordt carnaval gevierd. Kids die tijdens de carnavalsdagen verkleed (als dier) naar het park komen, mogen gratis naar binnen. Per betalende volwassene krijgt à©à©n verkleed kind gratis entree. Naast 101 diersoorten waaronder tijgers, olifanten en zeehonden zijn er tijdens carnaval dus ook verschillende feestbeesten te zien in het park.

ZOOlympics
Op vrijdag 12 februari beginnen de Olympische Winterspelen in Vancouver. In Dierenrijk (Baroniehei, Nuenen) kunnen kids tijdens de carnavalsvakantie van zaterdag 13 februari tot en met zondag 21 februari deelnemen aan de ZOOlympics. Hier ontdekken ze dat het gedrag van dieren veel overeenkomsten vertoont met de Olympische sporten. Meer info www.dierenrijk.nl.