Na een grondige verbouwing is op 2 maart jl. de vernieuwde website www.moekies.com live gegaan. Dà© site voor persoonlijk te bedrukken baby- en kinderbasics is volledig gerestyled en heeft het assortiment verder uitgebreid.

Zo is er een nieuwe lijn met 100% organic producten en een ruime keuze aan originele naamkado‘˜s zoals keukenschorten en beddengoed.

Op de vernieuwde site staan alle producten overzichtelijk afgebeeld en zijn ze onderverdeeld in duidelijke categorieën. Hierdoor vind je snel wat je zoekt. Alle bestellingen worden als cadeautje verzonden waardoor zowel het online shoppen als het ontvangen een prettige ervaring is.

De vernieuwde site heeft het zelfde adres nl.: www.moekies.com. Iedereen die in maart besteld kan de actiecode NIEUW10 gebruiken. Je krijgt dan 10% korting op je gehele bestelling. Een opening moet natuurlijk wel een beetje feestelijk zijn!

Heeft u nadere vragen over de inhoud van dit bericht of wenst u meer content dan kunt u contact opnemen met ondergetekende. Alvast hartelijk dank voor het plaatsen van ons persbericht.

Met vriendelijke groet,

Claudia de Visser
Moekies.com

[email protected]
Nieuwe hoven 69
4205 BA Gorinchem
www.moekies.com