(Persbericht) Sliedrecht, 16 december 2010 Ferm-groep, gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfsinformatie bij organisaties in sociale zekerheid, pensioenen en verzekeringen, stelt Remco Schmitz (41) aan als commercieel manager. In deze functie is Remco eindverantwoordelijk voor sales en marketing en zorgt hij onder andere voor de aanwas van nieuwe projecten en het organiseren van congressen en seminars. Eà©n van zijn speerpunten is om organisaties ervan te overtuigen dat de expertise van Ferm-groep resulteert in efficiëntere informatiestromen waardoor processen sterk verbeteren en een forse kostenbesparing mogelijk is.
Remco is zijn commerciële carrià¨re gestart als financieel adviseur bij vermogensspecialist Robein Leven en heeft hier dankzij veelvuldig commercieel klantcontact kennis opgedaan van financiële producten. De laatste jaren heeft Remco gewerkt als consultant bij EssentialPeople en heeft hij zich gespecialiseerd in de tijdelijke inzet van ervaren, hoogopgeleide vakspecialisten en eerstelijns managers in de financiële wereld.

Remco zegt over zijn aanstelling: à¢â‚¬Å“Mijn kennis van financiële producten, ervaring en contacten in de financiële wereld zijn voor Ferm-groep van toegevoegde waarde. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en inzichtelijk maken van informatiestromen. Het komend jaar wil ik onze naamsbekendheid onder verzekeraars en pensioenverstrekkers verder vergroten. Door de actieve deelname aan en organisatie van aansprekende congressen in deze branches laten we zien dat we een proactieve en innovatieve speler zijn.à¢â‚¬
------------------------
Noot voor de redactie:
Voor een hoge resolutie afbeelding van Remco Schmitz, commercieel manager bij Ferm-groep, neemt u contact op met Erik Weerts, via [email protected] of 035-5822730.

Over Ferm-groep:
Ferm-groep is gespecialiseerd in de optimalisatie van het organiseren, verwerken, gebruiken en presenteren van waardevolle bedrijfsinformatie. Hierbij ligt voor Ferm-groep de focus op sociale zekerheid, pensioenen en verzekeringen. De organisatie onderscheidt zich door professionaliteit te combineren met creativiteit en een pragmatische aanpak. Leidend hierbij zijn de kernwaarden: integriteit, ervaring en het centraal stellen van de klant. Daarnaast zijn creativiteit, durf, openheid en daadkracht kenmerkend voor de aanpak van Ferm-groep. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook worden nagekomen en een lange termijn relatie staat voorop.
In de manier waarop Ferm-groep de samenwerking met haar klanten vorm geeft is openheid en durf te vinden. Hierbij is altijd sprake van vertrouwen, Ferm-groep treedt dan ook eerder op als partner dan als leverancier. De professionals van Ferm-groep zetten de opdrachtgevende organisatie aan het denken en stimuleren daarmee het creatieve proces om te komen tot verbeteringen. Zij nemen daarbij ook de bestaande patronen onder de loep. Door hun kijk op informatie, processen en hulpmiddelen helpen zij organisaties om optimaal gebruik te maken van beschikbare informatie en techniek.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Erik Weerts
035-5822730
[email protected]