(Persbericht) Sliedrecht, 21 januari 2011 Ferm-in-pensioenen, gespecialiseerd in de optimalisatie van bedrijfsinformatie bij organisaties in pensioenen en verzekeringen, stelt Barend de Leijster (52) aan als senior consultant pensioenen. Barend treedt toe tot het management team en is verantwoordelijk voor kennis- en productontwikkeling.

Barend was de laatste jaren actief als adjunct directeur bij het Pensioenfonds Horeca & Catering, waar hij verantwoordelijk was voor de inrichting van de pensioenadministratie en het opzetten van het relatiebeheer. Daarvoor werkte hij als beleidsmedewerker bij MN Services en als senior manager bij Deloitte. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan met pensioentransitietrajecten. Daarnaast is Barend al geruime tijd actief als docent bij de pensioenopleidingen van SPO.

Frank Rotteveel, directeur bij Ferm-in-pensioenen, over de aanstelling van Barend: à¢â‚¬Å“Wij zijn blij dat Barend ons managementteam komt versterken. Zijn ervaring is een enorme meerwaarde voor ons bedrijf. Met zijn diepgaande kennis van pensioenen is hij een goede sparringpartner en klankbord voor zowel onze consultants als onze klanten.à¢â‚¬

Barend over zijn aanstelling: à¢â‚¬Å“Ik kijk er naar uit om samen met Ferm pensioenuitvoerders te helpen om de herinrichting van pensioenuitvoering vorm te geven. Pijnpunten als slinkende vermogens door de wereldwijde dip op de aandelenbeurzen, dalende langlopende rente en een stijgende levensverwachting vereisen fundamentele veranderingen binnen de branche. Plannen voor nieuwe landelijke en sectorale pensioenakkoorden en nieuwe wetgeving, zowel in de Pensioenwet als in de Wet op de Loonbelasting, zijn binnenkort te verwachten. Met mijn expertise op het gebied van pensioenen en transitietrajecten ga ik pensioenuitvoerders op strategisch niveau adviseren om tot een efficiëntere uitvoering te komen.à¢â‚¬

------------------------
Noot voor de redactie:
Voor een hoge resolutie foto van Barend de Leijster (52), senior consultant pensioenen bij Ferm-in-pensioenen neemt u contact op met Erik Weerts, via [email protected] of 035-5822730.

Over Ferm-in-pensioenen:

Ferm-in-pensioenen, onderdeel van de Ferm-groep, is gespecialiseerd in de optimalisatie van het organiseren, verwerken, gebruiken en presenteren van waardevolle bedrijfsinformatie. Hierbij ligt voor Ferm-in-pensioenen de focus op pensioenen en verzekeringen. De organisatie onderscheidt zich door professionaliteit te combineren met creativiteit en een pragmatische aanpak. Leidend hierbij zijn de kernwaarden: integriteit, ervaring en het centraal stellen van de klant. Daarnaast zijn creativiteit, durf, openheid en daadkracht kenmerkend voor de aanpak van Ferm-in-pensioenen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook worden nagekomen en een lange termijn relatie staat voorop.

In de manier waarop Ferm-in-pensioenen de samenwerking met haar klanten vorm geeft is openheid en durf te vinden. Hierbij is altijd sprake van vertrouwen, Ferm-in-pensioenen treedt dan ook eerder op als partner dan als leverancier. De professionals van Ferm-in-pensioenen zetten de opdrachtgevende organisatie aan het denken en stimuleren daarmee het creatieve proces om te komen tot verbeteringen. Zij nemen daarbij ook de bestaande patronen onder de loep. Door hun kijk op informatie, processen en hulpmiddelen helpen zij organisaties om optimaal gebruik te maken van beschikbare informatie en techniek.

Voor meer informatie kijk op: www.ferm-in-pensioenen.nl.