(Persbericht) Verantwoord en succesvol afvallen doe je met BenFit.nl

Heeft u misschien een ongewenst ´souvenir‘˜ over gehouden aan een gezellige zomervakantie? Wilt u na de zomer graag een aantal kilo‘˜s afvallen? Met het succesvolle BenFit.nl programma gaat u op een verantwoorde wijze, onder persoonlijke begeleiding, werken aan een gezond gewicht. U volgt het BenFit.nl programma op ruim 100 locaties in Nederland en België, maar u kunt ook online afvallen onder begeleiding van de BenFit.nl online coach. Kijk op www.benfit.nl voor de mogelijkheden.

De zomer is een heerlijke periode. Vakantie, barbecues, ijsjes, terrasjesà¢â‚¬¦ Heerlijk genieten en lekker uitrusten van een jaar hard werken. Natuurlijk verdienen we die periode van ontlading, maar voor ons gewicht is deze periode soms wat minder gunstig. Hier en daar blijven er toch wat extra kilo‘˜s plakken, die we na de zomer uiteraard graag weer zien verdwijnen.

Wilt u graag een aantal kilo‘˜s afvallen, of dat er nu veel of weinig zijn, kies dan voor het succesvol gebleken BenFit.nl programma. Onder begeleiding van een persoonlijke coach gaat u aan de slag met een op uw lichaam afgestemd voedingsadvies, in combinatie met sporten à©n ontspannen. Het BenFit.nl programma zorgt er niet alleen voor dat u op verantwoorde wijze een aantal kilo‘˜s verliest, u gaat werken aan een gezonde levensstijl. De kilo‘˜s die u kwijt raakt, wilt u natuurlijk niet meer terug en daarom werkt het BenFit.nl programma aan een gedragsverandering op de lange termijn: een gezond gewicht, slanker lichaam en energie voor 10 voor de rest van uw leven.

Kijk eens op www.benfit.nl voor meer informatie over het verloop van het programma, de te verwachten resultaten à©n verhalen uit de praktijk van mensen die het BenFit.nl programma reeds hebben gevolgd.