Het inkoopbemiddelingsbedrijf voor de agrarische ondernemer, Farmers4All, heeft een overeenkomst getekend met drie onafhankelijke financiële adviseurs. Deze adviseurs zijn Peter Hutten en Jan de Groot van Credion en Pieter van Rijbroek van Rijbroek Financieel Advies.

Ze gaan voor de ruim 1850 bij Farmers4All aangesloten ondernemers op verzoek de financiële zaken tegen het licht houden. Van het minimaliseren van de afsluittarieven en de renteopslag voor de hypotheek, tot het verkrijgen van voldoende kapitaal voor een ambitieuze investering. Daarnaast kunnen de adviseurs met hun kennis ook onderhandelen met banken om de financieringspositie van de agrarische ondernemers te versterken.

Doel van de overeenkomst is de financiële positie versterken van de bij Farmers4All aangesloten ondernemingen. Beide partijen zien de samenwerking als een win -win situatie door enerzijds Farmers4All die de aangesloten ondernemers een extra dienst kan aanbieden en anderzijds de financiële adviseurs die samen met deze grote groep van agrariërs financiële problemen kunnen voorkomen of verhelpen. Tevens zien ze het als uitdaging om met veel creativiteit en inventiviteit het maximale uit een financiering te halen. Farmers4All zal hierbij de spreekbuis zijn en input leveren vanuit de ondernemers.

Het bemiddelingsbedrijf Farmers4All is al vijf jaar groeiende in de branche en kan scherpe en gereduceerde tarieven aanbieden door het bundelen van meer dan 1850 agrarische ondernemers. Het bedrijf is op veel gebieden baanbrekend, zo ook nu met het aanbieden van deskundig financiële advies waarmee Farmers4all landelijk dekking genereert voor de aangesloten agrarische ondernemers.

Website: http://www.farmers4all.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular