Amsterdam, 28 augustus 2007 – NetMasters is, net als 2006, wederom genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 Award. Met deze nominatie mag NetMasters zich wederom voegen bij de 50 snelst groeiende technologie bedrijven binnen Nederland.

Bijna 100 bedrijven hebben zich ingeschreven voor de Fast 50 verkiezing 2007. De winnaars worden geselecteerd op basis van de omzetgroei over de laatste vijf jaar. De ondergrens van de groei (50e positie) is ook dit jaar weer fors gestegen. Was dit in 2006 nog 200%, dit jaar staat de ondergrens al op 400%!

Siete Kooijstra, directeur van NetMasters: “Het is vanzelfsprekend dat wij heel erg trots zijn om voor de tweede keer op rij genomineerd te zijn voor de Deloitte Technology Fast 50 Award. Sinds de lancering van het uiterst schaalbare Flash Video Platform voor on-demand en live streaming van FlashVideo bemerken we een sterk stijgende omzetgroei. Deze tweede nominatie op rij zien wij dan ook als een bevestiging dat wij met onze hosting- en streaming oplossingen voor Flash Video de juiste koers ingezet hebben.”

In 2006 is NetMasters geëindigd op een zeer respectabele 28e plaats met een groeipercentage van 650% in de laatste 5 jaar. De winnaar van de Deloitte Technology Fast 50 voor 2007 wordt op 27 september a.s. tijdens het Award Ceremony evenement in ‘De Fabrique’ te Maarsen bekend gemaakt.
 
Over NetMasters BV
NetMasters BV opgericht in 2000, concentreert zich op het leveren van high-end hosting- en streamingomgevingen door onder andere gebruik te maken van load-balancing en clustering. Deze kritische vorm van webhosting en streaming wordt vooral geleverd aan bedrijven die zeer afhankelijk zijn van bedrijfskritische internet-applicaties en -websites.
 
NetMasters is dé FlashVideo streaming/ en hostingspecialist en levert hoogwaardige diensten voor on-demand audio/video streaming, live webcasts, videoconferencing, videoconverting, e-learning, multiplayer games en andere rich media producties. Het hoogwaardige, snelle en redundante content delivery network verzekert klanten van betrouwbare en schaalbare hosting- en streamingdiensten voor kritische omgevingen.
 
NetMasters ambieert een leidende positie als het gaat om het leveren van streaming FlashVideo oplossingen binnen de Benelux en een plaats binnen de top-10 op de Europese markt. Door de partnerships met onder andere Wowza Media Systems (www.wozamedia.com), On2 Technologies (www.on2.com), Adobe (www.adobe.com) en F5 Networks (www.f5.com) bewijst NetMasters een innovatieve partner te zijn als het gaat om FlashVideo.               
 
Klanten van NetMasters zijn o.a. Amnesty International, FabChannel.com, Keesing/Telegraaf Media Groep, Dutchview, Leidse Onderwijsinstellingen en verschillende andere leidende bedrijven in de Benelux en Europa. Meer informatie: www.netmasters.nl en www.flashhosting.nl

Over de Deloitte Tech Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 Nederland maakt deel uit van een wereldwijd programma voor groeibedrijven in de technologiebranche. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten worden de landelijke (regionale) Fast 50 lijsten samengevoegd tot de Fast 500. De winnaars worden geselecteerd op basis van de percentuele omzetgroei over de laatste vijf jaar.
 
Perscontact:
Mark de Jong
NetMasters BV
Tel.: +31 (0)20 4930710