(Persbericht) Flex Focus start met zelfstandige professionals voor de sierteelt.

FlexFocus realiseert organisatie verbetering en overbrugt capaciteitsvraagstukken met een netwerk van zelfstandige professionals, die hun sporen hebben verdiend in de sierteeltsector. Of het nu gaat om een financieel manager, een directeur, een marketing medewerker, een logistiek manager, personeelsfunctionaris of verkoopprofessional, iedere professional verstaat zijn vak en is snel inzetbaar omdat zij de markt, het jargon en hun vak verstaan en omdat zij in korte tijd de omgeving van de opdrachtgever overzien.

Deze kennis is ook aanwezig in het management van FlexFocus. Mede-eigenaar Mariëlle Brink was jarenlang actief als HR Consultant bij Flora Holland en heeft daar meegewerkt aan de optimalisatie van dienstverlening en diverse projecten gedaan om kwekers- en klantenbelangen te vertalen naar optimale inzet van personeel en expertise.

FlexFocus onderscheidt zich van andere bemiddelaars door transparante tarieven, de bereidheid om fixed prices af te spreken en à¢â‚¬Å“case expertsà¢â‚¬ die op de achtergrond de voortgang van de opdracht bewaken en controleren.

Daarnaast biedt FlexFocus praktische methoden aan om kennis te delen over de sierteeltmarkt, zodat ook professionals met ervaring in andere branches snel thuis zijn in de wereld van kwekers, veilingen, exporteurs, transporteurs en de eindklant.

FlexFocus maakt en realiseert workshops met het eigen netwerk van relaties en zelfstandige professionals en heeft een digitaal forum voor kennisdeling.

Op www.flexfocus.nl kunnen opdrachtgevers en professionals zich registreren en komt vraag en aanbod bij elkaar. FlexFocus bemiddelt hierbij met een persoonlijke aanpak en zorgvuldige analyse van het gevraagde.