Waarom hebben steeds meer bedrijven behoefte aan flexibele kantoorruimte? Elk bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren om zijn groei te verzekeren, of het nu een à©à©nmanszaak, een gezamenlijke onderneming, of een thuiskantoor is, naarmate het bedrijf groeit, groeit ook de noodzaak om het juiste beeld over te brengen. Hoge kwaliteitsdienstverlening en klantvriendelijkheid geven een bedrijf alle voorsprong. In deze tijd zijn marketing en networking de grootste activa, u kunt het u dan ook niet veroorloven deze zaken op de tweede plaats te laten komen. Door het huren van flexibele kantoorruimte kan u meegroeien met uw bedrijf.

In een dergelijk scenario, is flexibele kantoorruimte huren een prachtige all-in-one oplossing. Uw bedrijf verkrijgt een kant en klare kantoorruimte, deze is te leasen bij bijvoorbeeld Regus.nl, samen met alle apparatuur die je nodig hebt. Wanneer u flexibele kantoorruimte huurt bij Regus kunt u gebruik maken van een uitgebreid aantal diensten, diensten die u zich misschien anders niet kan veroorloven, zoals een vergaderzaal of een receptioniste. Als je een kantoor huurt op jaarbasis moet je betalen voor deze zaken en diensten, zelfs als je ze niet gebruikt. Flexibele kantoorruimte stelt u in staat om gebruik te maken van dergelijke diensten en te betalen enkel wanneer je ze ook effectief gebruikt.

Er zijn ook geen opstartkosten, want u krijgt een volledig ingerichte flexibele kantoorruimte ter beschikking op lease. En een gerenommeerde dienstverlener zoals Regus.nl voorziet  ook in een aantal extra diensten zoals internet, telefonie, administratieve diensten, technologische diensten, fax diensten en dergelijke, u bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wil maken en dit wanneer u dat uitkomt.

Een ander pluspunt van het huren van flexibele kantoorruimte is het prestigieuze adres waar u aanspraak op maakt als u flexibele kantoorruimte huurt. De kantoren zitten in de  4 sterren categorie, wat betekent dat u indruk kan maken op uw klanten en business partners. Dit doet wonderen voor het imago van uw bedrijf.

Tijd is een andere belangrijke reden voor het huren van flexibele kantoorruimte op lease. Het opzetten van uw kantoor vanaf nul kan veel tijd, geld en moeite in beslag nemen. Tijd en geld dat beter niet verspild kan worden en beter geïnvesteerd kan worden in uw zakelijke ideeën. Een flexibele kantoorruimte heeft alles wat u nodig heeft om uw bedrijf direct op te starten en winst te beginnen maken.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular