(Persbericht) In deze tijd van economische crisis moeten we slimmer investeren, we kunnen niet meer voor iedere vergaderruimte een apart beeldscherm aanschaffen. Maar we willen als het nodig is wel in iedere vergaderruimte middels een beeldscherm onze presentatie kunnen ondersteunen. Dit probleem kunnen we redelijk gemakkelijk oplossen middels een goede verrijdbare beeldscherm trolley. Maar wat is een goede beeldscherm trolley, aan welke eisen moet zo‘˜n trolley voldoen?
Allereerst moet de trolley natuurlijk stabiel en goed verstelbaar zijn en voorzien van de juiste wielen die het verplaatsen gemakkelijk maken. Verder moet de trolley niet te veel plaats innemen en er goed uitzien zodat hij niet storend is in de ruimte waar hij geplaatst wordt. En de TV trolley moet natuurlijk ook betaalbaar zijn, want anders kunnen we net zo goed een extra beeldscherm aanschaffen. Dit zijn de hoofdpunten waar een TV trolley aan moet voldoen, je moet er verder nog gemakkelijk je kabels in weg kunnen werken en de trolley moet indien nodig uitgebreid kunnen worden met schappen en een PC houder.
Wij hebben een beeldscherm trolley die aan al deze wensen voldoet, gewoon made in Europe en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.
Kijk voor meer informatie op www.nltronics.nl of neem contact met ons op middels 0165-323288.