Flikflooien en Flapdrollen

’s Nederlands populairste dagelijkse websoap

Sinds vorige week is Flikflooien en Flapdrollen live. Het is een dagelijkse soap op internet van twee bloedmooie dames, werkzaam bij een bank.

Leuk? Ja, zeker! Ongelooflijk hoe spannend het leven van twee begin dertigers op kantoor kan zijn. Intriges, foute bazen, en veel internetdating passeren dagelijks de revue.

De twee schrijvers zijn Sophie (30) en Roos (34). Roos heeft een man en een jonge tweeling. Ze werkt bij de bank vanwege de ontspanning en de gezelligheid en heeft een doel: Sophie aan een man helpen.

Sophie is sinds twee maanden single. Hoewel het mooie hoofd van Sophie anders doet vermoeden, valt het niet mee om een geschikte leuke man te vinden. Dagelijks houden Roos en Sophie hun lezers op de hoogte van de laatste potentiële internetdates, de intriges op het werk, en het bijzondere gedrag van hun baas.

Roos en Sophie zijn ambitieus. Niet zozeer qua werk, maar wel qua andere zaken. Flikflooien en Flapdrollen is het begin van een groots multimediaal avontuur. Over enkele weken volgt een column in een later bekend te maken blad, een tv-programma en een boek. Daarnaast wordt de site binnenkort in het Engels vertaald.

=======================================================

Uit de Weblog flikflooienenflapdrollen.nl

SMS aan Roos

Roos belt Sophie

Sophie

Roos

Sophie

Roos

Sophie

Roos

Sophie

Roos

Sophie

: Ik ook niet. : Ik kan er echt niet bij.: Ja, nu weet ik het wel. Ik ben ook gelijk uit bed gesprongen. Ging-ie roepen dat ik nog even terug moest komen. En weer proberen te kussen. Ik heb mijn zus ge-smst dat ze moest bellen om te zeggen dat ik gelijk naar haar toe moest komen. Om 9 uur was het huis weer Ed-vrij dus.: Als iemand je er ooit op aanspreekt zou ik het ontkennen. En gelijk een aanklacht indienen wegens smaad. Niemand gelooft het toch: Soof en Ed. Hahaha.: Ja, ik eigenlijk ook niet. Gelukkig heb ik alleen gekust en verder niks.: Maar gelijk slapen. Ik snap het echt niet hoor.: Nou, ik was bij de Jimmy’s en toen had ik gewoon geen zin om alleen naar huis te gaan.: Maar hoe kon het gebeuren?: Zo erg is hij nu ook weer niet.: Dit MEEEN je niet. Hoe kan je?? Al was hij de laatste man op aarde.

Kijk zelf!

www.flikflooienenflapdrollen.nl Of mail naar [email protected] of naar [email protected]: Alarm!!! Ik werd wakker naast Ed van Tetten… Was bij Jimmy Woo. Lang verhaal.