Introductie van de flipKLIP

We kennen het allemaal wel, het oude flipboekje van vroeger. Korte filmpjes werden in kleine boekjes verwerkt. De flipKLIP is de moderne variant hiervan: een kleine brochure speciaal ontwikkeld voor de creatieve marketeer. Het is een uniek nieuw media instrument, dat verzamel gevoelig is en op diverse manieren kan worden ingezet.

De boekjes bevatten twee geanimeerde filmpjes, zowel op de voorkant als de achterkant. Door middel van een handomdraai kan de gebruiker van het ene naar het andere filmpje FLIPPEN.

De mogelijkheden om de flipKLIP als marketing instrument in te zetten zijn in principe onbeperkt, de creativiteit van de gebruiker is de enige drempel. Om toch aantal mogelijkheden op te noemen:

Lancering van nieuwe producten

De flipKLIP is uitermate geschikt om de lancering van een nieuw product te ondersteunen. Een gedeelte van de reclame boodschap kan omgezet worden naar een flipKLIP waardoor zowel het nieuwe product als de onderneming op een originele wijze onder de aandacht kan brengen

Haal meer uit commercials

De flipKLIP kan ook reclame commercials ondersteunen. Het is immers onnodig om vast te blijven zitten aan het formaat van de televisie. Hoogtepunten uit een commercial kunnen omgezet worden naar een flipKLIP waardoor de reclame campagne net de extra aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Give Away bij beurzen

Een modebeurs, vakantiebeurs, autobeurs noem het maar op. De flipKLIP is ideaal om promotionele activiteiten te ondersteunen gedurende een beursdeelname. De nieuwe collectie, bedrijfsinformatie, Het kan allemaal geïntegreerd worden in de flipKLIP en zo krijgen de activiteiten van de onderneming unieke aandacht.

Ondersteuning bij voorlichtingcampagnes

Een voorlichtingscampagne voor een breed publiek kan prima ondersteunt worden doormiddel van de flipKLIP. De belangrijkste kern van de boodschap kan via beeldmateriaal verwerkt als flipKLIP. De doelgroep zal de boodschap nog langer onder ogen krijgen, waardoor de campagne nog succesvoller zal zijn.

Voor meer informatie & sample aanvragen: www.flipklip.nl