Florian Silbereisen presenteert grote jubileumtournee in de Rijnhal: Frühlingsfest der Volksmusik 2010 in ArnhemDit jaar gaat Florian Silbereisen met “Das Frühlingsfest der Volksmusik 2010” op tournee. De grote jubileumshow doet op woensdag 28 april ook de Rijnhal in Arnhem aan. 15 jaar geleden werd de eerste show van de succesvolste muziekreeks voor het eerst uitgezonden op de Duitse televisie. Inmiddels zijn er al meer dan 100 uitzendingen geproduceerd: “Sommerfeste”, “Weihnachtsfeste”, “Hochzeitsfeste”, “Feste der Ãœberraschungen” en heel wat andere. Al meer dan vijf jaar presenteert showmaster Florian Silbereisen deze bijzonder lang lopende concertreeks. Tijdens de tournee treedt hij samen met vele grootheden uit de volksmuziek op zoals Stefan Mross, Mary Roos of Marianne en Michael.

In geen enkele andere liveshow wordt een zo succesvol tv-concept zo perfect naar het tourneepodium vertaald. Multitalent Florian Silbereisen is niet alleen presentator, maar maakt ook het publiek enthousiast door zijn veelzijdigheid als entertainer, zanger, muzikant, danser, acteur, artiest of acrobaat. Hij stelt eersteklas gasten voor, waaronder vertolkers van verschillende soorten muziek, uiteenlopend van volksmuziek en Schlagers tot musical en operette. Typisch voor zijn shows zijn de buitengewone ideeën, de vele actiemomenten en verrassingen. Deze bijzondere mix maakt van “Feste der Volksmusik” niet alleen op tv maar ook live een bijzondere belevenis.

Tijdens de jubileumtournee “Das Frühlingsfest der Volksmusik 2010” begroet showmaster Florian Silbereisen natuurlijk heel wat bijzondere gasten: Christoff uit België brengt de sfeer er helemaal in en zal menige onstuimige polonaise door de zaal laten gaan. Ook de “Original Zillertaler Hey Mann! Band” met de medeoprichter van Schürzenjäger Alfred Eberharter, brengen de stemming erin en vertolken de grootste hits van Schürzenjäger, waaronder de “Zillertaler Hochzeitsmarsch”. Op de tournee mag een andere ster evenmin ontbreken die dit jaar ook een jubileum kan vieren: Stefan Mross, die 20 jaar geleden begon aan zijn succesvolle carrière solo of in duet met Stefanie Hertel, de vrouwelijke superster van de volksmuziek. Ook zij is te gast op de jubileumtournee, net als Schlagericoon Mary Roos, die al meerdere internationale successen wist te boeken. Michael Hirte, die de Duitse show “Das Supertalent” heeft gewonnen en inmiddels een vaste plaats in de Duitse showbizz heeft veroverd, zal het publiek tijdens de jubileumtournee tot bewegen aanzetten. Een bijzonder verjaardagcadeau is de medewerking die wordt verleend door het legendarische droomkoppel van de volksmuziek: Marianne en Michael.

Bij deze grote verjaardagstournee zetten ook “de mooiste benen van Europa” weer hun beste beentje voor: de danseressen en dansers van het “Deutsche Fernsehballet” van het MDR brengen in hun allermooiste outfits het publiek in vervoering.

En wie Florian Silbereisen kent, weet dat de showmaster voor zijn publiek ook nog enkele verrassingen achter de hand houdt!

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij alle bekende CTS Eventim Nederland voorverkoopadressen of telefonisch op hotlinenummer 0900 1010 2020 (€ 0,45 p/m) alsmede via internet op www.eventim.nl.

Aanwijzing voor de redacties, niet voor publicatie

Voor foto‘s of verdere informatie kunt u contact opnemen met: Mediamixx GmbH, Verena Melchert, Tiergartenstraße 64, D-47533 Kleve, Tel.: 0049-2821-7115620, Fax: 0049-2821-7115639, E-mail: verena.melchert@mediamixx.net, Internet: www.mediamixx.net.

Verdere informatie en beeldmateriaal zijn bovendien te vinden op www.semmel.de.

Bij publicatie wordt het toesturen van een inzage-exemplaar op prijs gesteld.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: