Soms is het klantenboek van cosmetica bedrijven een lachertje. Dan staat er niet meer in dan wat namen, die niets meer doen dan kenbaar maken dat er in het verre verleden ooit een aankoop of interesse tot een aankoop heeft plaats gevonden. Bij Floris in Londen liggen de zaken anders. Daar staat het begrip ,,customer account ' nog voor het tonen van dankbrieven en lofuitingen voor hun stylish ingetogen en hoffelijke geuren.
Recentelijk is IQ Beauty op audiëntie in het Verenigd Koninkrijk geweest waardoor we weer helemaal up-to-date zijn en U juicy onthullingen mee kunnen delen van onze overweldigende reis.
Verheugd onthullen wij alle Nederlandse beauty affinicados de boudoir attributen van de jonge telg van het Britse vorstenhuis, de charmante prins William.
Geheel conform de traditie van Floris, die bekend staat als de stylish en ingetogen lieveling van de Royals, maken wij bekend dat prins William zich heeft aangesloten tot de bevoorrechte liefhebbers lijst van Floris No.89.
De tijdloze elegantie en authentieke vakmanschap maakt van de levende legende Floris een synoniem van stijl, integriteit en traditie afkomstig uit het Britse imperium.
Als u graag iets in huis hebt waar de Royals ook van genieten, dan kunt U bij Floris snuffelen tussen parfums, douche gels en badoliën maar ook geurkaarsen en huisparfums.
Om de dag goed te starten, omhult prins William zich elke dag net als James Bond in een mist van Floris No.89.
No.89, is vernoemd naar het huisnummer van Floris in de chique Jermyn Street in London.

No.89 is een zachte citrusgeur met een gracieuze sillage. Deze ongedwongen geur is een prachtige symfonie die citrus noten combineert met sandalhout, roos, orris en mos en is een perfecte match voor levenslustige heren.
www.iqbeauty.nl