Leeuwarden, 14 mei 2008 -- Vandaag introduceert het verflabel PaintCube.com een unieke oranje verfkubus met daarop het logo van het Foppe Fonds. Ook een afbeelding van bondscoach Foppe de Haan siert de oranje verfkubus. Met deze samenwerking speelt PaintCube.com in op het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen. Daarnaast maakt PaintCube.com duidelijk dat men naast duurzaam en milieuvriendelijk ook het sociale aspect belangrijk vindt. De oranje kubus is gevuld met raamverf en is te bestellen op www.oranjeverf.nl.

Passende invulling ‘Color your life!’

 

‘Dit is voor ons een prachtig moment om de oranje PaintCube te laten zien aan heel Nederland’, stelt Erik van der Schaaf van PaintCube.com. ‘Met grote sportevenementen in het verschiet zijn we er trots op dat we het Foppe Fonds van de populaire bondscoach Foppe de Haan aan PaintCube.com kunnen koppelen. Zo geven wij onze slogan ‘Color your life’ ook op deze wijze een passende invulling’. Van elke liter oranje raamverf die PaintCube.com verkoopt gaat een percentage naar een goed doel. De samenwerking kent een periode van 1 jaar.

 

‘De introductie van de oranje PaintCube is de eerste in reeks van activiteiten’, vervolgt Van der Schaaf. ‘Inmiddels zijn wij in een vergevorderd stadium met enkele grote partijen om de PaintCube landelijke bekendheid te geven. Ook op internet zullen wij dit jaar nog meer thema-websites gaan lanceren.’ De oranje kubus is gevuld met raamverf en is te bestellen op www.oranjeverf.nl.

 

Over het Foppe Fonds

 

De Stichting Foppe Fonds heeft als doel financiële middelen te verzamelen voor activiteiten van hulpbehoevende kinderen. Het Foppe Fonds wil bijvoorbeeld bijdragen aan sportaccommodaties voor (gehandicapte) kinderen. Ook individuele sportende kinderen/jongeren met financiële problemen kunnen een beroep doen op het fonds. Ten slotte maken we graag geld vrij voor wat heet "schrijnende" gevallen: (groepen) kinderen die door omstandigheden financiële hulp nodig hebben op het gebied van het beoefenen van sport.

 

Over PaintCube.com

 

Het verflabel PaintCube.com maakt onderdeel uit van Verfspot.nl en Friesland Coatings uit Leeuwarden. De PaintCube is de eerste verpakking in de verfbranche die vierkant, recyclebaar en daarmee milieuvriendelijk is. De 15 trendy kleuren van de PaintCube verven zijn verkrijgbaar als aflak (On Top) en als muurverf (Wall). Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met onder meer natuurverf en special coatings.


Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie en afbeeldingen kunt u contact opnemen met Hans van der Mey, Communicatie Verfspot.nl, telefoon 06 - 12868726, e-mail [email protected]