Het formulieren management systeem Formdesk is een samenwerkingsverband aangegaan met Spryng. Hiermee breidt Formdesk haar diensten uit in de vorm van een SMS module.
Dit betekent dat de klanten van Formdesk vanaf nu gebruik kunnen maken van SMS verificatie, groeps SMS, SMS notificatie, SMS responders en workflow SMS.

De SMS verificatie biedt de zekerheid dat een op een formulier ingevuld telefoonnummer ook daadwerkelijk behoort bij de invuller. De provincie Noord-Brabant maakt hier als eerste gebruik van in het kader van het project MIJNMOOIBRABANT. Hierbij kunnen de inwoners van de provincie stemmen op à©à©n van de locaties die genomineerd zijn om verfraaid te worden. Het stemmen gebeurt met een Formdesk formulier en de SMS verificatie moet voorkomen dat personen meerdere malen hun stem uitbrengen.

Gezien de vraag in het verleden verwacht Formdesk dat de groeps SMS ondermeer door de event branche toegepast zal worden. Zij zullen deze gebruiken om de personen die zich hebben ingeschreven op een event, per SMS een reminder te sturen voor aanvang van het event en een dankberichtje erna. à¢â‚¬à…“De samenwerking tussen Formdesk en Spryng is een strategische zet, waarbij wij beiden onze doelgroep verbreden en deze via elkaar hopen aan te boren, aldus Marco Beuk, Product Manager bij Formdesk.

Over Formdesk:
Formdesk.nl biedt de mogelijkheid op eenvoudige wijze webformulieren samen te stellen, zoals aanvraag-, registratie-, bestel- en enquàªteformulieren. Formdesk weet geavanceerde mogelijkheden te combineren met gebruiksgemak. Hierdoor is Formdesk niet alleen populair bij webmasters, maar bijvoorbeeld ook bij marketingmedewerkers voor het maken van enquàªteformulieren. De Formdesk-servers hosten meer dan 80.000 formulieren voor klanten uit binnen- en buitenland. Formdesk is ontwikkeld door Innovero Software Solutions B.V. in Den Haag.

Over Spryng:
Spryng levert al jaren wereldwijd SMS diensten voor de zakelijke markt met een wereldwijd klantenbestand van ruim 3.500 klanten. De producten van Spryng zijn zo ontworpen dat ze zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van onze klanten. Op een zeer gebruiksvriendelijke manier biedt Spryng u verschillende platformen (www.spryng.nl, www.spryng.be, www.spryng.co.uk en www.sms-wholesale.com) waarmee u online, zonder enige technische kennis, al kunt werken met de producten van Spryng. Daarnaast heeft Spryng een creatieve en zeer gespecialiseerde maatwerkafdeling, die voor u ondersteuning kan bieden bij het creëren van een product dat beantwoordt aan uw mobiele strategie.

Noot voor redacties:
Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met Marco Beuk op 070 360 25 86 of [email protected]
Voor vragen of meer informatie betreffende de diensten van Spryng kunt u contact opnemen met Alexander Wanders op 020 770 30 05 of [email protected]