Onbeperkt afval produceren is verleden tijd. Het besef dat het verbranden van afval milieubelastend werkt dringt steeds meer door in onze maatschappij. Steeds meer be en verwerkers gebruiken cradle2cradle als een enorme marketingtool. Afval is voedsel of een grondstof en daarmee neemt de waarde van het afval toe, immers kunnen wij afval door bewerking gebruiken als een waardevolle toevoeging voor een nieuw product.
Soms door ingewikkelde processen , maar soms ook met minimale inspanning.Afvalbeheersing vraagt om maatschappelijk draagvlak. Een logisch gevolg is dat u als bedrijf imagoschade op kan lopen als u geen aantoonbare maatregelen neemt, door bijvoorbeeld het voor handen hebben van een afvalplan of procesbeheersing.

Dit vraagt om een nieuwe kijk en het nemen van passende maatregelen zou zelfs kunnen leiden tot een beter rendement van uw onderneming. Het binnenhalen van een afvalmanager betekent toegevoegde waarde en kennis van de branche en van grondstoffen. Frank Afvalmanagement kan u hiermee van dienst zijn.Afvalmanagement is een populaire term op internet. Letterlijk betekent het : ' het beheersen van het proces van afval'

Frank Afvalmanagement neemt de regie over van uw procesafval.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor adviezen op maat, daar waar het gaat om het opslaan van gevaarlijke (afval)stoffen. Wij leveren gecertificeerde opslagsystemen en inzamelmiddelen. Tevens dragen wij daarbij zorg voor het onderhoud, certificering en de benodigde periodieke keuringen.Afval management vraagt om besef en draagvlak op alle niveaus van uw organisatie.

Desgewenst kunnen wij uw personeel opleiden om zo de continuïteit van uw core business te waarborgen. Wij verzorgen diverse trainingen op het gebied van afval en gevaarlijke stoffen. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor VCA , BHV heftruck en laadkraan opleidingen