Uniek concept
Met ingang van 1 december is Fresh-Text gestart met een uniek initiatief: een heuse persdienst op het gebied van reviews, achtergrondartikelen en tutorials gerelateerd aan games. Met een uiteenlopende klantenkring, levert Game by Fresh-Text unieke en interessante content op het gebied van games. Of het nu gaat om een reportage voor krant, internet of magazine: onze ervaren schrijvers, bekend van onder andere Blammo (producenten van TMF Gamekings) en Nzone.nl, leveren een artikel dat aansluit bij uw publiek. Door contacten met uitgevers van games zijn wij altijd up-to-date met ons aanbod. U vindt in Game by Fresh-Text een betrouwbare en flexibele partner voor gameartikelen die aanslaan bij uw publiek!

Games niet langer ondergeschoven kindje
Game by Fresh-Text speelt in op de groeiende invloed van Games in de entertainment sector. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 1,5 miljoen Nederlanders affiniteit hebben met gamen. De sector is booming, getuige de enorme afname van nieuwe games. Games zijn zelfs populairder dan film: de verkoop van Call of Duty: Modern Warfare 2 brak alle records, en behaalde in vijf dagen meer omzet (370 miljoen euro) dan welke film of game dan ook. Een grote doelgroep kijkt reikhalzend uit naar meer game gerelateerd nieuws en achtergronden.

Werkwijze
Geheel op uw leest geschoeid analyseert Game by Fresh-Text welke stijl het beste aansluit bij uw publiek. Het idee dat gamenieuws alleen is weggelegd voor jongere generaties is verleden tijd, getuige bijvoorbeeld de populariteit van de Wii bij ouders en senioren. Een vaste werkwijze is er niet, juist het aanpassingsvermogen aan de doelgroep zorgt ervoor dat de artikelen van Game by Fresh-Text aanslaan. In een persoonlijk gesprek worden de verschillende mogelijkheden van samenwerking doorgenomen, en stellen we een programma van te verschijnen artikelen op.

Inhuren freelancers verleden tijd
Het volstaat niet langer om de rubriek games te laten vullen door een collega met verstand van spelletjes. De sector is sterk geprofessionaliseerd, en Game by Fresh-Text gaat daarin mee. Wij voorzien afnemers op periodieke basis van betrouwbare en aantrekkelijke artikelen, geschreven door ervaren recensenten. Daarnaast leveren wij benodigd beeldmateriaal voor het opmaken van het artikel. Graag gaan wij met u in onderhandeling. U zult ondervinden dat onze unieke service zeer vriendelijk geprijsd is!

Meer informatie
Voor uitgebreide informatie en contactgegevens bezoekt u de website via http://game.fresh-text.nl Wij staan u graag te woord, en verstrekken graag meer informatie over onze unieke service. Op onze website vindt u tevens de lijsten met beschikbare games, en toekomstige releases. Wij zijn er klaar voor: de tijd dat games nog spelletjes waren is voorgoed voorbij!

-----------------------------------------------------------
Contactgegevens:
Game by Fresh-Text
t.a.v. Bart Nieuwenweg
[email protected]
game.fresh-text.nl
M: 06-432 549 46