Wie is het best bewaarde modegeheim van Nederland?

FreshCotton is, samen met partners Daryl van Wouw & Cosmopolitan, op zoek naar mensen die het in zich hebben om een stijl icoon te worden. In de FreshCotton Style Contest gaat de fashionista met de beste en verrassendste smaak naar huis met een prachtig prijzenpakket, waaronder een unieke op maat ontworpen couture jurk van Daryl van Wouw zelf! Het enige dat je hoeft te doen is 3 foto's van jezelf uploaden in je best gestylde outfit.

Voor de bezoekers van FreshCotton is het ondertussen verlekkerd klikken tussen de foto‘˜s die de deelnemers van zichzelf uploaden. Het niveau ligt ongekend hoog en de combinaties die de stylingtalenten neerzetten zijn een bron van modeinspiratie.

De Style Contest loopt tot 16 april. Je kan op je favoriete stilist stemmen tot 23 april. Wil je zelf meedoen? Dan is het leuk om te weten wat er te winnen valt:
Onder alle inzendingen worden 10 modellencontracten twv 1000 Euro verloot. De tien beste inzendingen krijgen een professionele fotoshoot, gefaciliteerd door Daryl van Wouw op een bijzondere locatie. Van die tien shoots krijgt er à©à©n een styling contract bij FreshCotton. De uiteindelijke winnaar krijgt een Daryl van Wouw couture jurk ter waarde van 2500 Euro, twee frontrow seats bij een catwalk show van Daryl van Wouw en publicatie van de fotoshoot in Cosmopolitan Magazine!

Nummer twee wint een FreshCotton kadobon van 250 Euro.
Nummer drie wint een FreshCotton kadobon van 150 Euro.

Ga voor een sneak peak op de inzendingen naar http://www.freshcotton.com/contest/.