Vanaf heden heeft de GolfballenCompany een nieuwe website. Deze website is mede mogelijk gemaakt door XIB Internet Marketing. De GolfballenCompany is dà© specialist in golfballen, op de website zijn nieuwe bedrukte golfballen maar ook tweedehands golfballen verkrijgbaar.

De GolfballenCompany

De GolfballenCompany biedt een goede kwaliteit voor nieuwe en tweedehands golfballen. Naast Nederland opereert de Golfballencompany ook in België en Duitsland hierdoor kunnen zij scherpe prijzen neerzetten. Bent u op zoek naar een goed advies over de golfbal die het beste bij uw spel past, dan bent u bij de GolfballenCompany aan het goede adres! Zij adviseren u graag over de juiste golfbas die past bij uw spel, wensen en budget. De GolfballenCompany ondersteunt jonge talentvolle golfers in hun ontwikkeling. Onder andere via productondersteuning en trainingstips. Voor meer informatie over de GolfballenCompany kunt u terecht op de website www.golfballencompany.nl.

Het assortiment

Naast standaard golfballen kunt u ook uw golfballen laten bedrukken geheel naar uw wensen, op deze manier krijgen uw golfballen een professionele uitstraling. Op de website van de GolfballenCompany worden ook andere golf artikelen aangeboden die geheel naar uw wensen bedrukt kunnen worden. Denk hierbij eens aan Tees, Pin Flags, Tee Markers, Kleding en vele andere artikelen. Voor een uitgebreid aanbod ga naar de website www.golfballencompany.nl
Op de website van de GolfballenCompany kunt u gebruik maken van de golfbal kiezer. Hiermee kunt u uw perfecte golfbal selecteren op basis van een aantal criteria. Er kan o.a. gefilterd worden op prijs, handicap en kwaliteit. Wilt u de perfecte golfbal vinden om uw speelkwaliteit te verbeteren ga dan naar www.golfballencompany.nl.

Welke merken zijn verkrijgbaar bij de Golfballencompany

Golfballen van verschillende merken en types reageren anders. De geslagen afstand kan tot 20% afwijken, en met name op en rond de green zijn grote verschillen merkbaar wanneer er bijvoorbeeld geput wordt met een hardere (Callaway Red) of een zachtere bal (Titleist prov1). Bij de GolfballenCompany worden tweedehands golfballen aangeboden van verschillende merken o.a. Callaway, Maxfli, Nike, Srixon, Wilson en vele andere. Maar ook is er een groot aanbod van nieuwe golfballen enkele voorbeelden hiervan zijn: Dunlop, Precept, Maxifli en Topflite.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular