Op zondagavond 25 november vind een exclusieve fundraiser plaats in Jamie Oliver's restaurant Fifteen te Amsterdam.
Het evenement luidt de officiele start in van stichting InsideOut, opgericht door filmmakers Bram Vergeer en Tim Metz. De stichting ondersteunt getalenteerde, jonge filmmakers om voor 4 tot 6 maanden documentaires te maken in landen die eenzijdig of niet belicht worden in de “traditionele” media. In eerste instantie alleen met Nederlandse filmmakers, later met jongeren van over de hele wereld.

Al deze projecten zijn via internet te volgen en zullen worden gebundeld  onder www.insideseries.com. Op www.insightafrica.tv is de eerste serie te zien afkomstig uit Kenia.

Op het menu staat een heerlijk 3-gangen diner en het arrangement is inclusief wijn. Naast lekker eten en drinken worden er tijdens de fundraiser tussen de gangen door een aantal leuke korte films vertoond, om een indruk te krijgen van wat de stichting gaat doen.

De kosten zijn 200 euro per persoon, waarvan 140 euro naar de stichting gaat. Reserveren kan door een email te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06-28162930.