Rotterdam, 19 november 2009.
Trailsports BV bezit sinds geruime tijd de "gouden" domeinnaam sportshoes.com.
Samen met Ammo4Growth participeert Fur Data | Fur Group in het ontwikkelen en "branden" van deze domeinnaam.

Voor Fur Data is het een uitdaging en tevens een spannend jongensboek, omdat SportShoes.Com al jarenlang zeer hoge traffic genereert en een "wereldwijd" bezoek heeft.
Echter, tot voor kort werden de bezoekers niet beloond met een website, maar met een formulier waarin ze konden aangeven de domeinnaam te kopen.
Dat is nu geheel anders; een portal website met boordevol informatie over sportschoenen, verwijzingen naar leveranciers, enz.

Een eerste aanzet is vandaag op het internet geplaatst.
Fur Data's doelstelling is om binnen korte termijn de rankingpositie te verbeteren in onder meer Google, Yahoo en Bing. Daarnaast in samenwerking met Trailsports, waar een hoge deskundigheid over sportschoenen aanwezig is, en Ammo4Growth een internationaal marketingplan op te zetten. Uiteraard zal dit in de komende maanden wereldwijd worden uitgezet.

Het succes van SportShoes ligt in een goede samenwerking tussen de disciplines "vakkennis over sport en schoenen", "internet en communicatie" en "internationaal marketing en regio branding".

Maak kennis met www.SportShoes.Com.

Een spannend jongensboek, dus ... !

Website is met behulp van het nieuwe product Fur CMS (Content Management Systeem) Frameless en in Web Full HD 1080 gerealiseerd.

Informatie Ammo4Growth:
Het ene oog gericht op de concurrentie, het andere oog gericht op de eigen onderneming. In dit beperkte gezichtsveld zoeken veel bedrijven naar hun groeimogelijkheden. Tunnelvisie. Met als gevolg een groot aantal kansen dat buiten schot blijft.

Vanuit de praktijk kent AMMO het klappen van de zweep. En laat tunnels links liggen. Want een externe Groeiversneller zit eerste rang: een gezichtsveld van 360 graden en geen obstakels die het uitzicht belemmeren. Een ruime blik, noodzakelijk om de juiste weg naar boven te plaveien. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt hoogtevrees overwonnen. Wordt dat onderscheidende marktconcept gecreëerd en met succes ontwikkeld. Door het vizier te richten op terreinen die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen. Maar op het einde van het traject heel logisch zijn.

Logisch, omdat AMMO vanaf het begin rekening houdt met de uitvoerbaarheid. Een aanpak dat garant staat voor zowel unieke als pragmatische concepten. Uitgevoerd en ondersteund door AMMO's Groeimanagers. Die slechts à©à©n doel voor ogen hebben: Resultaat !

www.ammo4growth.com

Fur Group

Om tot een uitstekende internetcommunicatie oplossing te komen is een zakelijke partner nodig die alle ´ins en outs‘˜ van internet, bedrijfscommunicatie en de ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op de voet volgt.

De Fur Group is zo‘˜n stabiele, zakelijke partner.
Wij adviseren in eenvoudige en complexe internetcommunicatie zaken en zorgen voor een projectmatige realisatie.

De Fur Group bestaat uit zelfstandige bedrijven die hun bestaansrecht ruimschoots hebben bewezen.
Zekerheid en continuiteit zijn vaste gegevens om onze relaties nu en in de toekomst goed van dienst te zijn.
Een goede en langdurige samenwerking is de prioriteit van de Fur Group. We bouwen daarvoor steentje voor steentje aan onze goede naam.

Voor meer informatie:
Ferdy (Fer) Rozenberg

Fur Group
Ogier van Cralingenpark 48
3065 BB Rotterdam
T 010 529 00 17
E [email protected]

Website: http://www.furgroup.nl/fur-data-en-sportshoes-com-een-spannend-jongensboek

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular