(Persbericht)

Probeer deze zomer een Superdry poloshirt voor die stijlvolle retrocool anno 2011

De poloshirts voor heren zijn er in heel veel kleuren, maten en unieke stijlen. Graag retro? Dan is een gestreept jersey poloshirt, klassiek piquà© poloshirt of vintage poloshirt met lange mouwen zeker iets voor jou.

Ook de dames onder ons kunnen hun hart ophalen met een zomerse klassieker: drielaags gestreepte jersey polo, drielaags gestreepte heritage polo en klassieke piquà© polo.

Bekijk deze poloshirts in detail op de Superdry website. Je vindt er de kledingstukken in de stijl die het beste bij jou past en tegen de prijs die jij wil betalen. En nà³g makkelijker, je krijgt een volledig beeld van alle stukken dankzij de foto's en filmpjes die ze vanuit elke hoek voorstellen.

Deze en andere stijlen vind je op de Superdry website:
www.superdry.be/be-nl/

Bovendien leveren wij gratis in het VK en Europa. Maak je dus vlug trotse eigenaar van een retro poloshirt van Superdry!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: [email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW