(Persbericht)

Geef iedereen het nakijken met een luchtig Superdry vintage T-shirt. Ontdek vandaag nog onze collectie T-shirts voor dames en heren.

Het is lente à©n dus tijd voor T-shirts. Geen betere manier om je cool te bewaren dan met een Superdry vintage T-shirt, toch? Maak je keuze uit het grote aanbod vintage T-shirts voor heren en vintage T-shirts voor dames op de handige Superdry website. Je kan er de kleinste details en alle kleuren bekijken.

In het uitgebreide gamma vind je ook de echte toppers zoals het vintage T-shirt voor dames of het vintage entry T-shirt. En bij de heren zijn het vintage entry T-shirt en vintage T-shirt al net zo populair. Ideaal voor de perfecte retrostijl.

Ga naar www.superdry.be/be-nl voor meer informatie en om de rest van de collectie te bewonderen. Levering in het VK en Europa steeds gratis!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt met tot in de details afgewerkte kwaliteitskleding, en handelt zowel in het VK als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd. Meer informatie over de fantastische Superdry jacks vind je op de nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: [email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW