(Persbericht) MO Group International lanceert nieuwe diensten voor online community management

MO Group International, een zeer ervaren bedrijf dat videogame-lokalisatie en lokalisatie-testing aanbiedt, is verheugd om een uitgebreid pakket met nieuwe diensten aan te kondigen voor game community management.

Na het grote succes van hun selectie accurate online game-lokalisatie diensten, biedt MO Group International nu een aanvullend gamma aan van management diensten voor online gemeenschappen. Deze flexibele pakketten worden op maat gemaakt voor elke individuele gametitel, gaande van occasionele forummoderaties tot het fulltime beheren van alle aspecten van uw online aanwezigheid.

VP Business Development Orad Elkayam zegt daarover: à¢â‚¬Å“Wij hebben uitsluitend community managers en moderators die in hun moedertaal werken en zo efficiënt online gemeenschappen in meer dan 25 talen kunnen beheren.à¢â‚¬ Door het creëren en modereren van online inhoud zoals forumcommentaar, blogs, chatboxen en nieuwsbrieven verzekeren deze gekwalificeerde moderators en community managers dat de online gaming gemeenschap volledig is afgestemd op het doelpubliek en nog belangrijker ze zorgen ook voor een constante conversatie tussen de ontwikkelaars en de spelers van de videogame.

Daarom zorgt MO Group International er steeds opnieuw voor dat ze nieuwe medewerkers aanstellen die zelf toegewijde gaming fans zijn en daardoor het enthousiasme kunnen vergroten en de discussies kunnen volgen, zowel voor als na de release van een gametitel. Door de snelle groei van hun lokalisatie-diensten in 2010, kijkt MO Group International ernaar uit om hun stempel te drukken op de wereld van de online gemeenschappen in 2011.

Over MO Group International
MO Group International is een snelgroeiend bedrijf dat zich bezighoudt met (online) game-lokalisatie en game community management. De internationale klantendienst legt de nadruk op klanttevredenheid en biedt een ruim aanbod van op maat gemaakte oplossingen, aangepast aan de