UTRECHT, 3 juni 2009 Sybase (NYSE: SY), de leverancier van software voor mobiel werken, is door Gartner gepositioneerd in het ´leaders´ kwadrant voor Enterprise Wireless E-Mail software van mei 2009. De Mobile Office software van het bedrijf wordt ook beschreven in een ander onderzoek van Gartner, genaamd ´Critical Capabilities for Enterprise Wireless E-mail Software´. iAnywhere Mobile Office is een goed beveiligde complete oplossing voor mobiele email en het mobiliseren van bedrijfsprocessen. Het maakt de Lotus Domino en Microsoft Exchange email systemen van bedrijven toegankelijk voor bijna elk mobiel apparaat, waaronder de iPhone en Windows Mobile of Symbian gebaseerde telefoons en PDA´s.

Sybase heeft onlangs ook haar Afaria management- en beveiligingsoplossing uitgebreid met ondersteuning van de Open Mobile Alliance Device Management (OMA DM) standaard. Daardoor is Afaria compatibel geworden met ruim een miljard mobiele telefoons die worden geleverd met een voorgeïnstalleerde OMA-client. Steeds meer leveranciers zien OMA DM als een industriestandaard voor basis apparatuurbeheer. Door toevoeging van Afaria ontstaat een totaaloplossing voor zowel het operationele beheer als de beveiliging van mobiele apparatuur.

à¢â‚¬à…“Het verheugt ons opnieuw door Gartner in het leiderskwadrant voor Enterprise Wireless E-mail Software te zijn geplaatst, vertelt Terry Stepien, president van Sybase iAnywhere. à¢â‚¬à…“Doordat steeds meer mobiele consumentenapparaten, zoals de iPhone, binnen bedrijven worden gebruikt, moeten ICT-afdelingen het gebruik van mobiele applicaties breder gaan ondersteunen. Naar mijn idee valideert Gartner´s laatste rapport de kwaliteit en capaciteit van Sybase om bedrijven te helpen bij het overwinnen van hun uitdagingen op het gebied van ontwikkeling, integratie, beveiliging en beheer van bedrijfsbrede draadloze email oplossingen.

Meer informatie over het 2009 Gartner Enterprise Wireless E-Mail Software Magic Quadrant en het onderzoeksrapport over bedrijfsbrede email oplossingen is voor klanten van Gartner toegankelijk op www.gartner.com. Informatie over iAnywhere Mobile Office is te vinden op www.sybase.com/mobileoffice.

Over Sybase iAnywhere
Sybase iAnywhere is gespecialiseerd in het succesvoller laten werken van frontoffice medewerkers. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in mobiele en embedded databases, het beheren en beveiligen van mobiele apparatuur, mobiele middleware en synchronisatie en Bluetooth®- en infraroodtechnieken. Dagelijks vertrouwen tientallen miljoenen mobiele computergebruikers, miljoenen abonnees en 20.000 zakelijke klanten en partners op iAnywhere´s ´Always Available´ oplossingen, waaronder SQL Anywhere, Afaria, OneBridge en de AvantGo® mobiele internet service. iAnywhere is een dochteronderneming van Sybase, Inc. (NYSE:SY). Meer informatie is te vinden op www.sybase.com/ianywhere

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular