(Persbericht)

E.ON verlaagt per 1 januari 2010 haar prijs voor gas met 9%. De grootste prijsdaling in de markt, blijkt uit onderzoek van Energeia. Energeia is een onafhankelijk uitgever van digitale informatiediensten voor de energie sector. Op 1 januari daalt het energie tarief voor elektriciteit met 12,5 procent. Voor klanten van E.ON betekent dit een gemiddelde besparing van 100 euro per jaar op hun energie rekening en laat daarmee andere energieleveranciers ver achter zich.

Scherp energie inkopen
Ook dit najaar heeft E.ON als Europa‘˜s grootste energieleverancier scherp kunnen inkopen, met de prijsdaling tot gevolg. In mei kondigde E.ON ook al een prijsverlaging aan van 25 procent wat een gemiddelde besparing opleverde van 300 euro per gezin. E.ON levert al vele jaren energie aan 30 miljoen klanten in Europa. Ervaring waarop ook klanten in Nederland kunnen vertrouwen.

Over Energie van E.ON
E.ON produceert en levert energie in de vorm van elektriciteit, warmte en gas aan particuliere en zakelijke klanten. E.ON AG is een beursgenoteerd energie bedrijf met ruim 30 miljoen klanten in 30 verschillende landen. Bij E.ON zijn 88.000 medewerkers werkzaam, die samen een omzet van € 69 miljard realiseren.

http://www.eon.nl