(Persbericht) Dagaanbiedingen via de mobiele telefoon kopen wordt steeds populairder in Nederland. Consumenten willen gadgets kopen op het moment waarop zij dat willen. Dit stelt GaveAktie.nl, dà© website met de leukste dagaanbiedingen. Online dagaanbiedingen zijn scherpe aanbiedingen die slechts à©à©n dag gelden. De prijzen liggen vaak ver beneden het normale prijsniveau. Bij websites die dagaanbiedingen presenteren geldt wel het principe van op is op. Consumenten dienen dus snel te handelen, met het lanceren van een nieuwe App ondersteunt GaveAktie.nl consumenten hierbij. De nieuwe dagaanbiedingen App van GaveAktie.nl is gratis te downloaden in de Apple iTunes Store (http://itunes.apple.com/nl/app/gave-aktie/id484526856?mt=8).

Dagaanbiedingen App biedt nog meer service

à¢â‚¬Å“We kregen steeds meer verzoeken van onze klanten voor het toevoegen van een iPhone Appà¢â‚¬, geeft Ken Turfboer, eigenaar van GaveAktie.nl, aan. à¢â‚¬Å“We waren al actief met social media maar het bereik en gemak van een App is nog veel groter. Ook zijn wij er van overtuigd dat een App bijdraagt aan een betere gebruikerservaring. De manier waarop de tekst en afbeeldingen worden weergegeven is voor iedere gebruiker hetzelfde. Wij willen onze klanten graag een optimale service bieden. Met de nieuwe App kunnen zij nu op een eenvoudige manier realtime en op ieder moment een leuke dagaanbieding kopen. De nieuwe App zal de beleving en de performance van de website een flinke impuls geven.à¢â‚¬

Profiteren van (mobiel) internet als verkoopkanaal

De populariteit van online dagaanbiedingen lift mee met de groei van (mobiel) internet als verkoopkanaal. De belangenvereniging Thuiswinkel.org gaf eerder dit jaar al aan dat in Nederland voor ruim € 9 miljard online wordt gekocht, een groei van 10%. Consumenten gaan op internet steeds vaker op zoek naar goedkope dagaanbiedingen. Dagaanbiedingen op internet betreffen vaak gadgets, multimedia, elektrische apparatuur, maar het kan ook gaan om trendy speelgoed of kleding. Met de nieuwe App speelt GaveAktie.nl in op de enorme groei van mobiel internet als verkoopkanaal. Inmiddels wordt meer dan 40% van alle zoekopdrachten binnen Google via een mobiele toepassing verricht.

Over GaveAktie.nl

Op www.gaveaktie.nl wordt dagelijks een Gave Aktie aangeboden met een korting van minimaal 20% tot wel 90%. Deze dagaanbiedingen gelden slechts 24 uur of zolang de voorraad strekt. GaveAktie.nl is een initiatief van Dagaanbieding B.V. uit ‘˜s-Gravenhage en is à©à©n van de webshops die Dagaanbieding B.V. beheert.