Voor jou een gouden eeuw,
voor jou een zilveren maan
en een pad vol maagdelijke sneeuw
waarover je voetjes zullen gaan.

JunoCorporationGroup informeert met blijdschap over de geboorte van onze mooie dochter: Sneeuw Internet. Sneeuw Internet is vandaag ter wereld gekomen met het gewicht van een full service Internetbureau en de lengte van een duurzame partnership. Wij hebben haar de naam Sneeuw Internet gegeven, omdat sneeuw imponeert, verkoeld en verfraait.

Sneeuw Internet helpt haar klanten bij het ontwikkelen en implementeren van oplossingen op het gebied van Websites, Webshops, 2.0 Intranetten, TYPO3 Content Management, Zoekmachinemarketing, Social Media en Hosting. Sneeuw Internet loopt voor op de concurrentie door de expertise, superieure dienstverlening en scherpe prijsstelling.

De concurrentie wordt onder gesneeuwd door een heldere aanpak. De wens van de klant wordt vertaald in een kwaliteitsproduct. Deze voldoet aan de eisen van uitstraling, gebruikersvriendelijkheid, vindbaarheid en onderhoudsgemak.

Ben Laarhoven, Sales Director JunoCorporationGroup: à¢â‚¬Å“Sneeuw Internet veroorzaakt nu al een lawine in de Internetwereld, door de introductie van de à¢â‚¬Å“Offerte Vergelijkerà¢â‚¬. Dit is nog maar het topje van de ijsberg! Sneeuw Internet ontwikkelt continu innovatieve manieren om de klant nog beter te bedienenà¢â‚¬.

Over JunoCorporationGroup

JunoCorporationGroup heeft als missie het verhogen van de kwaliteit van leven, spelen, leren en werken. Dit streven wij na met de verschillende bedrijfsonderdelen JunoIT, JunoContent, JunoVation, JunoCommerce en Duradino.

Johan Burgemeester, CEO JunoCorporationGroup: à¢â‚¬Å“Sneeuw Internet past perfect bij de filosofie van de JunoCorporationGroup. Een groep gepassioneerde mensen, met liefde voor het vak, komt bij elkaar en starten vanuit hun inspiratie een nieuw onderdeel. Dit resulteert in een groep deskundige mensen die enthousiast en professioneel te werk gaan, zoals men dat van een Juno-onderdeel verwacht. Sneeuw Internet kan rekenen op de kennis en expertise vanuit de groep en het netwerk er omheen.à¢â‚¬

Voor meer informatie over Sneeuw Internet:
Mark van der Horst, Delivery Manager
T: 06 11926903
E: [email protected]

Sneeuw Internet
Gebouw "Eemhave"
Vanadiumweg 11-h
3812 PX AMERSFOORT

T: 088-0022300
F: 084-8360051
E: [email protected]
W: http://www.sneeuwinternet.nl