Niet alleen artiesten, maar ook veel bedrijven zijn de dupe van de val van The entertainment Group (TEG). Honderden bedrijven hebben contracten met TEG afgesloten om hun favoriete artiest of bekende Nederlander op het bedrijfsfeest of evenement te mogen bewonderen. Na het faillissement zijn deze contracten in de prullenbak verdwenen en weten de gedupeerden niet hoe zij de geboekte artiesten alsnog kunnen contracteren.

Het boeken van een bekende artiest op het jaarlijkse bedrijfsfeest of evenement is al jaren een succesvol evenement waar personeel en directie het hele jaar naar uitkijken. Veel bedrijven hebben voor de val van de TEG contracten gesloten voor het inhuren van een artiest. Na het faillissement zitten deze bedrijven plotseling zonder contract en ze vragen zich bezorgd af, of de artiest nu nog wel beschikbaar is. Maar hoe kom je daar achter, hoe kom je met deze artiesten in contact?

Artiestenbureau Quality Bookings, à©à©n van Nederlands bekendste artiestenbureaus, wordt dagelijks overspoeld met telefoontjes en e-mailtjes van bezorgde bedrijven. à¢â‚¬à…“Hoe kunnen we in contact komen met de artiesten? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn vragen die wij voortdurend door woeste gedupeerden gesteld krijgen, zegt Robert de Vries, eigenaar van artiestenbureau Quality Bookings. à¢â‚¬à…“Diversen pogingen tot contact met TEG blijken nutteloos. Geen enkele (ex-)werknemer van TEG geeft gehoor aan de verontruste organisatoren.

Het is logisch dat bedrijven in paniek raken, aangezien de komst van de bekende artiest vaak grotendeels het succes van, en de opkomst bij een evenement bepaalt. En het verkrijgen van boeking op een populaire artiest is door de drukbezette agenda´s helemaal niet eenvoudig. Deze worden vaak al een jaar van te voren ingepland. De teleurstelling is extra groot als je deze optie weer kwijt bent, en een ander bedrijf ervandoor gaat met jouw boeking. Zeker omdat het meeste promotiemateriaal, zoals flyers, posters en websites, al gemaakt is.

Artiestenbureau Quality Bookings heeft direct contact met bijna alle artiesten en managers in Nederland en kan daardoor de gedupeerde bedrijven snel en betrouwbaar verder helpen. In negen van de tien gevallen weet Quality Bookings alsnog de artiesten voor de organisatoren te contracteren en kunnen de feesten gewoon doorgang vinden.

Website: http://www.quality-bookings.nl