Geld verdienen in crisistijd met webvoorraad.nl
Webvoorraad.nl lanceert op 14 oktober 2009 de winstmeter op haar website om webwinkeliers te laten zien dat zà©lfs in crisistijd gemakkelijk geld te verdienen valt.

fulfilment met webvoorraad.nl
Het proces van magazijnbeheer en orderpicking tot verzending en administratie wordt fulfilment genoemd. Webvoorraad.nl is een fulfilmentpartner die beschikt over opslagruimte van ruim 4000 m². Het team van gemotiveerde orderpickers en de krachtige, geautomatiseerde systemen maken het mogelijk al binnen 8 uur na de bestelling een zending af te leveren.

Marco Honing van webvoorraad: "Doordat webvoorraad.nl haar processen heeft gestroomlijnd in samenwerking met meerdere topspelers in de logistiek, zijn we in staat uw orders voor een lagere stuksprijs af te handelen dan u dit zelf zou doen."

In deze tijd van recessie wil je als ondernemer zoveel mogelijk geld overhouden en je richten op het uitbreiden van je klantenbestand. Webvoorraad.nl neemt het fulfilment uit handen voor webwinkeliers wat leidt tot een forse kostenbesparing.
Met de vandaag gelanceerde winstmeter is binnen à©à©n minuut zichtbaar hoe mooi de toekomst eruit ziet!

Webvoorraad.nl: als ondernemer de handen vrij om geld te verdienen!

Over webvoorraad.nl

Contactpersoon:
Marco Honing
[email protected]

Telefoon
035 - 300 00 48

Bezoekadres
Webvoorraad BV
Hoorn 135
2404 HH Alphen a/d Rijn

Postadres
Webvoorraad BV
IJsselmeerstraat 314
1271 GE Huizen

Webvoorraad is gespecialiseerd in logistieke en administratieve diensten voor webwinkels.

Vanuit de nederlandse vestiging van het fulfilment bedrijf Drake and Farrell in Alphen aan de Rijn, verzorgt Webvoorraad e-fulfilment diensten. Wij nemen bestellingen, retouren, opslag / inslag en administratie uit handen zonder dat de webwinkel zijn identiteit verliest. Het toevoegen van een handgeschreven kaart of het inpakken van een cadeau (verjaardag, kerst) alles is mogelijk! De web-ondernemer behoudt te allen tijde de controle à©n het overzicht met uitgebreide rapportages.

Meer informatie is te vinden op http://www.webvoorraad.nl

Website: http://www.webvoorraad.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular