(Persbericht) Op de Verzekeringsbranchedag 29 november heeft Nedasco zijn vernieuwde website 123nedasco.nl geïntroduceerd. Op 123nedasco.nl kan een tussenpersoon in 3 stappen berekenen wat hij bespaart bij een samenwerking met Nedasco.

Tijdens de Verzekeringsbranchedag hebben meer dan 100 tussenpersonen de berekening gemaakt. De gemiddelde besparing voor hen was 13,8% op de administratiekosten. De stijging van het resultaat (winst) is echter een stuk hoger. Bij enkele assurantiekantoren verdubbelde het resultaat zelfs. Bij een samenwerking met Nedasco bespaart de tussenpersoon, omdat de administratieve belasting lager is. Hij kan namelijk dan alles via à©à©n extranet kan regelen, zoals verzekeringen eenvoudig vergelijken en sluiten. Daarbij krijgt hij een totaaloverzicht over bijna de gehele markt. De tussenpersoon kan de klant een grote keuze bieden uit aanbieders en het gemak van à©à©n polis. Eà©n pakket, maar niet de beperking bij à©à©n verzekeraar. Hierdoor is het mogelijk om de polisdichtheid verhogen.

´De berekening doet je beseffen dat we als beroepsgroep veel tijd bezig zijn met administratieve zaken die met behulp van een serviceprovider veel efficiënter gedaan kunnen worden,‘˜ aldus een assurantietussenpersoon tijdens de Verzekeringsbranchedag.