Persbericht
Silvolde, 30 november 2009

Genomineerden Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010 bekend!

Arke, Cirkel Vakanties, Familieavontuur, Pharos Reizen en Travelnauts in de race voor titel.

Arke, Cirkel Vakanties, Familieavontuur, Pharos Reizen en Travelnauts hebben tijdens de eerst juryronde van de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010 een nominatie in de wacht gesleept.

Vakjury
Dit is de uitkomst van de vakjury, die afgelopen week bijeen is gekomen om de 23 kandidaten voor de titel Kids Vakantieaanbieder van het Jaar te beoordelen.
De jury bestaat uit Rob Driessen (CEO Zoover), Jan Lokhoff (CEO Reisrevue groep) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids), stuk voor stuk expert op het gebied van de vakantiemarkt voor families en kinderen. Zoover geeft meer dan 775.000 vakantiebeoordelingen voor en door reizigers, Reisrevue is een vooraanstaand reisvakblad en Kids Vakantiegids is het grootste vakantie informatie platform voor kinderen en families in Nederland.

Kindvriendelijk reisaanbod
De juryleden beoordeelden de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen in de leeftijd van 0-15 jaar oud à©n hun familie en nomineerden de Kids Vakantieaanbieders met het beste kindvriendelijke reisaanbod voor het vakantiejaar 2010.

Stem van het kind
De vakjury heeft o.a. gelet op het totale reizenpakket voor gezinnen, het animatieprogramma voor kinderen en families, groen reizen en persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van kinderen en de hele familie. Verder is kritisch gekeken naar de prijs/kwaliteitsverhouding en de productpresentatie in de vakantiegidsen in verhouding tot de manier waarop het product op het vakantieadres wordt aangeboden.
Een andere belangrijke pijler bij het bepalen van de genomineerden was de mate waarin de stem van het kind meetelt bij het samenstellen van het reizenpakket van de vakantieaanbieders.

Verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010
De redactie van Kids Vakantiegids organiseert rond de Vakantiebeurs voor de tweede keer de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar. Alle reisorganisaties met een passend reisaanbod die zich ook met hun communicatie specifiek richten op gezinnen met kinderen tot 15 jaar konden zich inschrijven voor de verkiezing. In totaal stelden 23 kindvriendelijke reisorganisaties zich kandidaat voor de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010.
Nu de vakjury de genomineerden heeft gekozen kan het publiek vanaf 1 december tot 6 januari een stem uitbrengen door de online Kids Enquàªte in te vullen op www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar. De Kids Vakantieaanbieder met de meeste punten wordt Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010.

Award uitreiking op Vakantiebeurs met Yes-R
De bekendmaking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010 vindt plaats op woensdag 13 januari van 14h30 tot 15h30 op de Vakantiebeurs. Bij de prijsuitreiking tijdens de Vakantiebeurs worden onder leiding van Yes-R, rapper en presentator van het tv programma Hihi met Sisi, de resultaten van de Kids Enquàªte gepresenteerd.
Een veertigtal Kids Vakantiegids detectives staan garant om hier samen met Yes-R een feestelijke en wervelende show van te maken. De Kids Vakantiegids detectives zijn kids, vooral uit groep 7 en groep 8, die via hun basisschool zijn uitgenodigd om mee te stemmen en actief deel te nemen aan de verkiezing Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2010.

Kids Vakantiegids
Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor kinderen en families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en families om een vakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van het hele gezin. De extra dikke 64 pagina‘˜s tellende Kids Vakantiegids zomervakanties 2010 ligt nu in de winkel en is tot februari 2010 te koop voor € 2,95.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie of voor het plannen van een interview met betrokkenen of à©à©n van de kinderen van het Kids Vakantiegids team kunt u contact opnemen met:

Kids Vakantiegids, Marlotte Lubbers:
Via nummer: 0315-342012/06-52308240 Per mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular