Spijkenisse 10 mei 2010 PocketPartner, eigenaar van diverse webwinkels op het gebied van mobiele telefonie, heeft de organisatie versterkt met het aannemen van Gerben de Haan in de rol van commercieel directeur.

In deze rol is De Haan verantwoordelijk voor het gehele commerciële beleid van de organisatie. à¢â‚¬Å“Deze stap past perfect binnen onze ambitieuze groeistrategie voor de komende 5 jaar. Met Gerben aan het commerciële roer willen we onze bestaande webwinkels flink uitbouwen en daarnaast zijn er concrete plannen voor het openen van minstens 5 nieuwe winkelsà¢â‚¬ aldus algemeen directeur Ivan Deceuninck.
De Haan is voor veel mensen in de telecombranche geen onbekende. Al meer dan 10 jaar is hij hierin actief, voorheen in diverse commerciële managementfuncties binnen Orange, T-Mobile en Telecombinatie.

à¢â‚¬Å“Met veel enthousiasme ben ik aan de slag gegaan bij PocketPartner. Als telecomman in hart en nieren heb ik er ontzettend veel zin in om deze organisatie de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.à¢â‚¬ aldus De Haan.

Over PocketPartner
PocketPartner is sinds 2003 gespecialiseerd in de online verkoop van mobiele telefoons en GSM-abonnementen. De organisatie beheert diverse webwinkels zoals www.gsmstunts.nl en www.smartphonestunts.nl.
Met een omzet van meer dan 4 miljoen euro per jaar is PocketPartner een top-10 speler in de Nederlandse online telecombranche.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular