Bunschoten Spakenburg - Nadat RegiowebgidsBunschoten.nl vorig jaar succesvol is gelanceerd in Bunschoten Spakenburg is Gerko Boender per 1 april het nieuwe gezicht van de goed bezochte lokale website. Als franchisenemer van de bewezen formule van Regiowebgids.nl zal Gerko vol enthousiasme en toewijding RegiowebgidsBunschoten.nl dagelijks onderhouden en verder uitbreiden.

RegiowebgidsBunschoten.nl
RegiowebgidsBunschoten.nl staat bekend om haar altijd actuele informatie uit de regio Bunschoten Spakenburg zoals: vacatures, woningaanbod, nieuws, voordeelacties van winkels en bedrijven, een evenementenagenda en vraag en aanbod. Daarnaast is er een actueel overzicht van ongeveer 2300 bedrijven, winkels, instellingen en verenigingen in Bunschoten Spakenburg.

Gerko Boender
Gerko Boender (27) is reeds vol enthousiasme aan de gang: à¢â‚¬à…“In dit mooie concept zal men altijd lokale, actuele en relevante informatie vinden op à©à©n overzichtelijke website. RegiowebgidsBunschoten.nl is dan ook interessant voor ondernemers en bewoners van Bunschoten Spakenburg, maar zeker ook voor toeristen en bezoekers.

Vooruitstrevende visie voor de toekomst
Binnen het huidige concept heeft Gerko nog veel ideeën voor de toekomst: à¢â‚¬à…“We zullen altijd vooruitstrevend denken en de website blijven doorontwikkelen. Door mijn onverdeelde focus op Bunschoten Spakenburg zal de actualiteit en kwaliteit gegarandeerd zijn!

Mogelijkheid bedrijfspresentatie lokale ondernemers
Naast het lokale nieuws en actualiteiten in Bunschoten Spakenburg geeft Gerko ook aan lokale ondernemers de mogelijkheid hun organisatie extra te belichten op RegiowebgidsBunschoten.nl. Zo hebben ondernemers de mogelijkheid om een eigen pagina en bedrijfspresentatie te plaatsen. à¢â‚¬à…“Een zeer effectieve en doelgerichte manier om je bedrijf te presenteren, aldus Gerko.

Contact
Voor meer informatie verwijst Gerko u graag naar www.regiowebgidsbunschoten.nl of kan men contact met hem opnemen via [email protected] of 06 29 11 00 66. Hij staat u graag te woord!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular