Met de nieuwe hang- & sluitwerk module kan iedere bouwer en gebouwbeheerder zelf eenvoudig hang- en sluitwerk staten maken

Woerden 19 Oktober 2009 Onlangs lanceerde Gerritse IJzerwaren een unieke online bestelhulp voor Hang- & Sluitwerk op www.gerritse.nl. Deze software is speciaal ontwikkeld voor alle Gerritse klanten die online een account hebben en is voor hen gratis beschikbaar. Men kan met deze online module eenvoudig en foutloos zelf een hang- & sluitwerkstaat uitwerken voor een gebouw tot circa 100 deuren. Ook een sluitplan voor electronische of mechanische cilinders kan men hiermee eenvoudig maken.

Klanten die de online hang- & sluitwerk module gebruiken, kunnen alle belangrijke gegevens van hun bouwtekening eenvoudig overnemen in de online hang- en sluitwerkstaat. Men krijgt dan direct, online een passend productadvies van Gerritse IJzerwaren. De belangrijkste gegevens van de tekening (kozijnmerk, draairichting, maten, deurenmerk etc.) en het Gerritse productadvies kan men vervolgens simpel exporteren naar een overzichtelijk Excel bestand. Wil men echter een ander slot dan wat men in het advies vanuit Gerritse heeft aangeboden gekregen, dan is ook daar rekening mee gehouden. De klant kan in dat geval in de staat een alternatief uit het Gerritse assortiment kiezen of aangeven welk beslag men wenst.

Met deze module kan men ook een sluitplan maken waarin men eenvoudig de gebruikers of gebruikersgroepen bepaalt. En natuurlijk het type en maatvoering van de cilinders. Daarnaast is het ook mogelijk om een set gelijksluitende cilinders samen te stellen.

à¢â‚¬à…“We zijn erg blij met onze nieuwe online module, aldus Kees Gerritse, directeur Gerritse IJzerwaren.
Met deze module kunnen wij iedereen in Nederland bereiken, zodat de klant nu zelf een hang- en sluitwerkstaat kan maken voor een woning, appartementencomplex, kantoor of bedrijfsgebouw.
Toch hebben we niet het hele proces achter de module willen automatiseren. Achter elke offerte schuilt een vestiging van Gerritse waar onze medewerkers de hang- & sluitwerkstaat grondig controleren en narekenen Bovendien willen we het werk van onze klanten wel vergemakkelijken maar niet op een onpersoonlijke manier. We blijven onze klanten zonodig graag persoonlijk advies geven.

De online bestelhulp is te vinden op de volgende link: http://www.gerritse.nl/Hang-_en_sluitwerk/
En is te gebruiken na registratie.

Over Gerritse IJzerwaren:
Gerritse IJzerwaren BV is dà© groothandel voor bouwbeslag, gereedschap en bevestigingsmiddelen in Midden-Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1928. Met 20 vestigingen, een in-house MBO-3 opleiding, -het Gerritse College-, en een uniek distributiecentrum richt Gerritse zich op de bouw- en installatiebranche.
De service aan de klant staat bij alle 300 medewerkers centraal.

Naast de 20 vestigingen heeft Gerritse ook online een vestiging (www.gerritse.nl) . Hier worden bijna 18.000 artikelen geboden, verdeeld over 13 productgroepen. Naast ijzerwaren en gereedschappen biedt Gerritse Online ook producten die relevant zijn voor een specifiek beroep of specifieke klus. De Shop in Shop biedt onder meer het complete assortiment van merken als Gedore gereedschap, Carat diamantgereedschap en Van Leeuwen Sierbeslag. Alle producten uit het hoofdassortiment worden binnen 24 uur na bestelling tot op de bouwplaats in geheel Nederland geleverd.

Meer informatie over Gerritse IJzerwaren is te vinden op: www.gerritse.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contact:

Gerritse IJzerwaren
Isabella Pas
Tel: 0348 421 521
Email: [email protected]

Kega
Anne van der Deijl
Tel: 0252-750275
Email: [email protected]

Website: http://www.gerritse.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular