Barendrecht, 20 november 2007 – P&E People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, heeft Gerton Stolk (35) benoemd tot Regiomanager West. Met de aanstelling van Gerton versterkt P&E People de marktpositie binnen de branche voor internationale arbeidsbemiddelaars. In zijn nieuwe functie is Gerton onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van P&E People in de regio’s Noord- en Zuid Holland, Zeeland en Brabant West.

De afgelopen vier jaar is Gerton werkzaam geweest als Vestigingsmanager Barendrecht bij P&E People. In het verleden heeft Gerton diverse commerciële functies vervuld in onder andere de reclamewereld en de financiële sector. Zo werkte hij als Accountmanager bij de Gouden Gids en heeft hij verschillende projecten uitgevoerd bij een financieel detacheringbureau. Door de diversiteit van zijn eerdere werkzaamheden binnen P&E People heeft Gerton veel kennis van de organisatie en de branche.

 

“Mijn commerciële ervaring en het hectische en dynamische aspect van een baan als Vestigingsmanager komen in deze functie samen”, aldus Gerton Stolk. “Ik kan samenwerken en meedenken met opdrachtgevers en er tegelijkertijd voor zorgen dat we de groei van P&E People voortzetten. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat de klant centraal staat en in P&E People heb ik een organisatie gevonden die op dezelfde manier met klanten omgaat. Daarnaast kan ik met mijn bedrijfsspecifieke ervaring onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

 

“Wij zijn verheugd dat we Gerton als Regiomanager hebben benoemd”, aldus Saskia Rosmalen, Commercieel Directeur van P&E People. “Wij hebben daarbij bewust gekozen voor iemand uit de interne organisatie. Gerton beschikt over zowel vakinhoudelijke- als branchespecifieke kennis en is daarmee in staat om opdrachtgevers te overtuigen van het belang van Poolse en andere Europese werknemers. Dit is essentieel voor deze functie aangezien de noodzaak van het bemiddelen van zowel laag- als hoogopgeleiden uit Polen en andere Europese landen steeds groter wordt.”

---------------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Gerton Stolk, Regiomanager West bij P&E People.

 

Over P&E People

P&E People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. P&E People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via P&E People 2300 uitzendkrachten aan het werk. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.   

 

P&E People is lid van de Vereniging voor Internationale Arbeidsbemiddelaars (VIA).

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]