De eindejaarsfeesten, met kerstavond en Nieuwjaarsavond, zijn uitgelezen gelegenheden om vrienden en familie uit te nodigen en voor hen te koken. Zich rond een tafel scharen om samen een zorgvuldig klaargemaakte maaltijd te delen, is een van de grote vreugdes van deze feestelijke gelegenheden.
Deze gezellige momenten zorgen voor een hartverwarmende familiesfeer. In uw keuken staat Guy Demarle u bij om een perfect festijn samen te stellen voor uw genodigden. Dankzij kwaliteitsproducten geprezen door grote koks en banketbakkers, nl. siliconen bakvormen, keukenaccessoires en de beroemde Flexipan, wordt elk stap van uw recept kinderspel.

Op de site http://nl.guy-demarle.be zal u, om uw feesten voor te bereiden, al de producten van Guy Demarle ontdekken. U vindt er ook zoete en hartige recepten die u met de bakvormen en accessoires van Guy Demarle kunt verwezenlijken om uw gasten met een rijkelijk gegarneerde tafel te verrassen. Dankzij de onontbeerlijke Flexipan vormen kunt u de meest eenvoudige ingrediënten omtoveren in overheerlijke gerechten. Mousses van zeevruchten met de Saphir-vormen, hapjes met geitenkaas en noten, moelleux van sint-jakobsschelpen en prei of asperge flans in de schelpvormen, aan u de keuze . Het keukengerief van Guy Demarle zal u helpen bij het vervaardigen van al uw hartige lievelingsbereidingen. In ons receptenaanbod zal u eveneens uw dessert kunnen kiezen: dank zij de Flexipat, waarmee u gemakkelijk biscuits kunt oprollen, zal u een overheerlijke kersttronk met kastanjes of frambozen kunnen serveren. Met de siliconen bakvormen kan u een hartvormige chocoladetaart bakken tot groot genoegen van groot en klein. Maar misschien houdt u meer van Engelse traditie met zijn typische fruitcakes die u in een handomdraai kunt maken in de minicake bakvormen. Om van te smullen !

Ontdek online de producten van Guy Demarle, de recepten en de culinaire workshops : een gezellige ervaring die u de veelvuldige mogelijkheden van deze producten zal uitwijzen. Bij uw gastvrouw zal u ook kennismaken met een Guy Demarle Consulente die u zal helpen en tal van tips zal geven terwijl u de bakvormen en accessoires uittestà¢â‚¬¦. Na verloop van een workshop heeft u ook de gelegenheid om artikelen te bestellen of een afspraak te boeken om zelf bij u thuis een workshop te organiseren met andere genodigden. Maar dat is geen verplichting, wat telt is het gezellig kokkerellen met de beste producten, het ontdekken van smakelijke recepten en andere mensen leren kennen onder het teken van de gastronomie en dit dankzij een wereldwijd erkend productmerk.