Amsterdam 16 september 2008 B&R Restyling is een bekende in de Amsterdamse markt van woningsplitsingen. Deze maand staat echter niet het splitsen van woningen, maar het splitsen van het eigen bedrijf centraal. In goed overleg hebben de vennoten besloten om ieder hun eigen weg te gaan. Constant ten Broeke zet B&R Restyling voort en Ronald Polman start deze maand Polman Bouwconsulting. Polman Bouwconsulting vestigt zich onder de rook van Amsterdam, in Landsmeer.

 

à¢â‚¬Å“Met de prikkel van gezonde concurrentie, gaan wij bouwen aan een mooi bedrijf.à¢â‚¬ vertelt Ronald. à¢â‚¬Å“Een viertal B&R-ers geven samen met mij, per de 15e van deze maand, het bedrijf handen en voeten. Een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team dat klaar staat voor het voorbereiden en begeleiden van bouwwerken in de woningbouw en bedrijfspanden in de business tot business markt. Het kan hierbij gaan om fundering herstel, renovatie, verbouwing, uitbreiding en alles wat hier mee te maken heeft. Wij bieden zowel deelpakketten en totaalpakketten aan en geven altijd deskundig advies; te denken aan het programma van eisen, het maken van tekeningen, bouwkundige rapportages, bouwmanagement of toezicht.à¢â‚¬

 

Eà©n van Polman´s de specialiteiten is het begeleiden van splitsingsprocedures. Als startpunt hanteert Polman Bouwconsulting altijd een individuele bouwkundige opname. Daarna lijken de uitgangspunten eenvoudig. Bij het exterieur (gevels, dakopbouwen e.d.) wordt gestreefd naar harmonie met de omringende panden. Bij het interieur (keuken, woonkamer, slaapkamers e.d.) staan de wensen van een opdrachtgever en de eisen van de gemeente centraal. De eenvoud valt weg door de diversiteit aan omstandigheden. Zoveel mensen, zoveel wensen. Ronald sluit zelfverzekerd af: à¢â‚¬Å“Voor ons keer op keer een uitdaging, maar wij garanderen dat de splitsing geen lijdensweg wordt. Wij gaan voor een overzichtelijk proces.à¢â‚¬

 

Polman Bouwconsulting is het cement voor alle zakelijke bouwwensen! Voor een nadere kennismaking, opmerkingen en vragen kunt u contact opnemen met Polman Bouwconsulting via info@polmanbouwconsulting of 020 - 482 55 80.

 

*** einde persbericht ***

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie kunt u contact op-nemen met Sonja van Veen, manager operations, telefoonnummer 020 - 482 55 80 of e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular