HAAGSE BEEMDEN Breda Bij een inbraak in de woning van Margriet van Weeghel is maandagavond het hele huis leeggehaald. Ook haar chihuahua is meegenomen.

à¢â‚¬Å“Ik was twee dagen weg met de kinderen naar Engeland. Onze oppas paste thuis op de honden. Bitch, de chihuahua van 2 jaar, en een Jack Russell. We hebben ook nog een Duitse dog, maar die hebben we naar het asiel gebracht, omdat die te groot was om op te passenà¢â‚¬, aldus Van Weeghel.

Volgens Van Weeghel wist de vriend van haar oppas dat er maandagavond niemand thuis zou zijn, en dat de Duitse Dog in het asiel was. à¢â‚¬Å“Onze oppas is die avond gewoon weggegaan, zonder de deur op slot te doen. En getuigen in de buurt zagen het busje van haar vriend staan maandag. Daarbij heeft onze oppas mij ook niet opgebeld toen er ingebroken was.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Mijn buurvrouw belde mij dinsdag op, zij had aangifte gedaan zodra ze de inbraak ontdekte. Ik was al machteloos. In de eerste 24 uur heeft aangifte doen het meeste effect. Het gaat ons niet op de spullen, maar om de hond. De Chihuahua wilen we gewoon terugà¢â‚¬, vertelt Van Weeghel. à¢â‚¬Å“We gaan ook een oproep plaatsen bij Omroep Brabant en in de Telegraaf."

De politie bevestigt dat er aangifte is gedaan van de inbraak maandagavond.

De Chihuahua is een teefje met een champagne/beige kleur en heeft op haar neus een roze plekje.
Bel aub naar 0610862574